Νέα Σμύρνη: Τι λέει η Δαρμουσλή για τη φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της

«Δε δεχόμασταν απειλές», αναφέρει το πρώην μοντέλο

Η πρώτη αντίδραση της Μάρας Δαρμουσλή μετά τη φωτιά στο εστιατόριο / Βίντεο από ΑΝΤ1

Ολοσχερώς καταστράφηκε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη που τα ξημερώματα έγινε παρανάλωμα του πυρός, με τις φλόγες να «τυλίγουν» ολόκληρο το πολυώροφο κτίριο και να απειλούνται άνθρωποι. 

Νέα Σμύρνη: Στάχτη γνωστό εστιατόριο - Καταγγελίες για εμπρησμό

Ένα από τα πιο γνωστά ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας είναι αυτό της Νέας Σμύρνης που καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το εστιατόριο λειτουργούσε εδώ και περίπου έναν χρόνο και συνιδιοκτήτης του είναι ο γνωστός σεφ και σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλης Τσατσάκης.

Νέα Σμύρνη: Η πρώτη αντίδραση της Μ. Δαρμουσλή για τη φωτιά στο εστιατόριο

Συνιδιοκτήτης του εστιατορίου που κάηκε είναι ο γνωστός σεφ και σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλης Τσατσάκης / Φωτογραφία NDP

Αμαλιάδα: 14χρονος «έπαιζε» με καραμπίνα και πυροβόλησε την αδελφή του

Nέα Σμύρνη: «Με ενδιαφέρει να μην υπάρχουν τραυματίες - Δε δεχόμασταν απειλές»

«Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης (ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή), για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 4:30-5:00 τα ξημερώματα και το μάθαμε στις 7:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Ήταν τρομακτική η φωτιά. Εμένα με ενδιαφέρει να δω αν είναι καλά οι άνθρωποι, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Μάρα Δαρμουσλή.

Η ίδια πρόσθεσε επίσης πως υπάρχουν κάμερες, αλλά δεν ξέρει ακριβώς πώς λειτουργούσε το κύκλωμα και αν έχει μείνει αρχείο μετά την καταστροφή.

«Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς», συμπλήρωσε, τονίζοντας πως δεν είχαν δεχθεί ποτέ απειλές.

Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα οι δύο απογευματινοί σταθμάρχες

Νέα Σμύρνη: Πώς ξέσπασε η φωτιά - Κινδύνευσαν ένοικοι στα διαμερίσματα του κτιρίου

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική καθώς το φλεγόμενο εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.

εστιατοριο

Ολοσχερώς καταστράφηκε από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής το εστιατόριο στο ισόγειο πολυκατοικίας / Φωτογραφία Eurokinissi

Νέα Σμύρνη 

Ένοικοι απεγκλωβίστηκαν από τα διαμερίσματα των πάνω ορόφων / Φωτογραφία Eurokinissi

Απεγκλωβίστηκαν 5 άτομα από την πολυκατοικία, ανάμεσα τους μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

Νέα Σμύρνη: Η στιγμή του απεγκλωβισμού βρέφους με τη μητέρα του από τη φλεγόμενη πολυκατοικία – Βίντεο από ΕΡΤ

Ένας 57χρονος ένοικος του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με αναπνευστικά προβλήματα.

Ηλιούπολη: Πώς κέρδισε ο προπονητής την εμπιστοσύνη των γονιών

Νέα Σμύρνη: Εμπρησμός η φωτιά στο εστιατόριο 

Οι αρχές εξετάζουν την εκδοχή του εμπρησμού αφού σύμφωνα με μαρτυρία εργαζόμενου, υπαλλήλου καθαριότητας στο εστιατόριο, τα ξημερώματα εμφανίστηκαν δύο-τρία άτομα τα οποία έσπασαν το τζάμι, πέταξαν κάτι ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος, και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

Την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβαν το ανακριτικό της Πυροσβεστικής καθώς και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Ωστόσο, λόγω σοβαρότητας της υπόθεσης, ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη εντοπίστηκαν υπολείμματα φωτοβολίδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top