Νέα Σμύρνη: Στάχτη γνωστό εστιατόριο - Καταγγελίες για εμπρησμό

Απεγκλωβίστηκαν ένοικοι από τα διαμερίσματα των πάνω ορόφων

Νέα Σμύρνη: Μεγάλη φωτιά σε γνωστό εστιατόριο / Βίντεο από MEGA

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε γνωστό εστιατόριο τα ξημερώματα επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη φωτιά εστιατόριο

Μεγάλη φωτιά σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη - Σύμφωνα με μαρτυρίες άγνωστοι  έσπασαν το τζάμι, πέταξαν κάποιο αντικείμενο και αμέσως εκδηλώθηκε η φωτιά που επεκτάθηκε στα πάνω διαμερίσματα / Eurokinissi

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής και σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική καθώς το φλεγόμενο εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.

Εικόνες από τα πρώτα λεπτά μετά την εκδήλωση της φωτιάς - Οι φλόγες έχουν επεκταθεί στον πρώτο όροφο του κτιρίου / Βίντεο από Open 

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη 10 πυροσβεστών με 4 οχήματα που απεγκλώβισε ενοίκους από τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική απεγκλωβίστηκαν 5 άτομα από την πολυκατοικία, ανάμεσα τους μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

εστιατόριο Νέα Σμύρνη

Στάχτη έγινε γνωστό εστιατόριο της Νέας Σμύρνης / Eurokinissi

Ένας 57χρονος ένοικος του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας πήγε να μαζέψει τα γατάκια του λόγω της φωτιάς και εισέπνευσε καπνό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί εγκαύματα.

 

Καταγγελίες για εμπρησμό

Εργαζόμενος της καθαριότητας του καταστήματος μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως ενώ βρισκόταν μέσα και καθάριζε, εμφανίστηκαν 2-3 άτομα τα οποία έσπασαν το τζάμι, πέταξαν κάτι ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος και εκδηλώθηκε αμέσως η φωτιά που επεκτάθηκε και στα πάνω διαμερίσματα.

Νέα Σμύρνη φωτιά

Η φωτιά στο εστιατόριο επεκτάθηκε γρήγορα στα πάνω διαμερίσματα / Eurokinissi

«Δουλεύω στο κατάστημα. Κάποιος έσπασε το τζάμι και μετά έπιασε φωτιά. Εγώ ήμουν μέσα στο μαγαζί, δουλεύω στο μαγαζί στην καθαριότητα. Μόνος μου ήμουν μέσα και αμέσως βγήκα έξω», ανέφερε ο υπάλληλος καθαριότητας από το Μπαγκλαντές.

Οι πυροσβέστες με φακούς πάνω σε γερανοφόρο, ψάχνουν στα πάνω διαμερίσματα, τα οποία έχουν εκκενωθεί, εάν υπάρχουν ακόμα άτομα εγκλωβισμένα, ενώ πυροσβέστες βρίσκονται και στον πρώτο όροφο, όπου πραγματοποιούν ελέγχους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top