Ηλιούπολη: Πώς κέρδισε ο προπονητής την εμπιστοσύνη των γονιών

Σήμερα η απολογία του - Τι αναζητούν σε κινητό και social media

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η πολύκροτη υπόθεση με τον προπονητή στην Ηλιούπολη - Βίντεο από Star

Ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί οδηγείται σήμερα ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση πέντε ανήλικων κοριτσιών. 

Ηλιούπολη: Η αντίδραση του προπονητή του Tάε Κβον Ντο κατά τη σύλληψή του

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης και κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση κατά συρροή, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών μετά την κατάθεση με τις φρικιαστικές περιγραφές των πέντε πρώην -ενήλικων πλέον- αθλητριών του για τα όσα βίωσαν στα χέρια του.

Τι ερευνούν οι Αρχές

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές αρχές διενεργούν μεθοδευμένη έρευνα προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της δράσης του φερόμενου ως παιδοβιαστή και να διαλευκάνουν κάθε πτυχή της πολύκροτης υπόθεσης που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη, με αποτέλεσμα να εξετάζουν λεπτομερώς το κινητό του κατηγορούμενου και τους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωση. 

Ηλιούπολη: «Δεν ξέρω αυτές που έκαναν τη ζημιά», λέει η μάνα του προπονητή

Πάντως, ο προπονητής – σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα – ήταν γνωστός στην Αστυνομία, καθώς το 2019 φέρεται να απασχόλησε τις Αρχές μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, όταν η πρώην σύζυγός του τού ζήτησε διαζύγιο. Εκτός από τις αθλήτριες έναν πραγματικό εφιάλτη ζούσε δίπλα του και η πρώην σύζυγός του. Όπως καταγγέλλει στενός φίλος του προπονητή, λίγο πριν ο κατηγορούμενος χωρίσει, ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. 

Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δράση του κατηγορούμενου προπονητή ξεκινά το 2009, περίοδος που σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των ίδιων και των οικογενειών τους. Φρίκη προκαλεί ο τρόπος που δρούσε καθώς φέρεται να διοργάνωνε εκδρομές, εκδηλώσεις και να συμμετείχε σε οικογενειακές συνεστιάσεις αλλά και διακοπές με απώτερο στόχο να αναπτύξει στενές σχέσεις με τις οικογένειες των κοριτσιών και να κερδίσει ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη τους. Οι περισσότεροι γονείς θεωρούσαν τον προπονητή «δικό» τους άνθρωπο και άφηναν τα παιδιά τους να συμμετέχουν ακόμα και στα πιτζάμα πάρτι που διοργάνωνε μέσα στη σχολή. 

Ηλιούπολη: Πώς αποφάσισαν τα κορίτσια να καταγγείλουν τον προπονητή

Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα η δράση του προπονητή να ξεκινά πριν το 2009 και ενδεχομένως να έχει προβεί σε αντίστοιχες πράξεις με αυτές των κατηγοριών που βαρύνετε και μέχρι πολύ πρόσφατα. 

Ο 44χρονος είναι πατέρας ενός ανήλικου αγοριού

Αξίζει να αναφερθεί ότι το επόμενο διάστημα πρόκειται να κληθούν για κατάθεση νυν μαθητές του κατηγορούμενου ώστε να διαπιστωθεί μέχρι πότε συνέχιζε τη δράση του.

Ηλιούπολη: «Ο προπονητής είχε ξυλοκοπήσει την πρώην σύζυγό του»

Υπογραμμίζεται ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έδωσε ήδη εντολή στο Τμήμα Προπονητών Αθλημάτων της ΓΓΑ να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία ανάκλησης της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή αθλήματος Ολυμπιακού Ταεκβοντό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top