Ηλιούπολη: «Ο προπονητής είχε ξυλοκοπήσει την πρώην σύζυγό του»

Διοργάνωνε πιτζάμα πάρτι στον γυμναστικό σύλλογο

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με τον προπονητή στην Ηλιούπολη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μουδιασμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις αποκαλύψεις για τη δράση του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πέντε αθλητριών του. O κατηγορούμενος είχε στήσει το προφίλ του καλού πατέρα και προπονητή.

Ηλιούπολη: Aνακλήθηκε η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή Taekwondo

Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών. Διοργάνωνε ακόμα και πιτζάμα πάρτι μέσα στο γυμναστικό σύλλογο.  

Ηλιούπολη: «Δεν ξέρω αυτές που έκαναν τη ζημιά», λέει η μάνα του προπονητή

Πίσω από τη μάσκα του καλού, ευγενικού, υποστηρικτού... δασκάλου που προπονούσε μικρά παιδιά, ο 44χρονος έκρυβε προσεκτικά τις αρρωστημένες ορέξεις του. Κανείς δεν είχε πάρει είδηση πως μετέτρεψε το γυμναστήριό του σε κολαστήριο για τις ανήλικες μαθήτριές του. 

Ηλιούπολη: Πώς αποφάσισαν τα κορίτσια να καταγγείλουν τον προπονητή

Ηλιούπολη: Ο κατηγορούμενος προπονητής τάε κβον ντο

Σοκαρισμένη είναι η Ηλιούπολη με τη δράση του προπονητή τάε κβον ντο 

Οι αποκαλύψεις σοκάρουν. Όπως ισχυρίζεται φίλος και παράγοντας της ομοσπονδίας, μάρτυρες τον είχαν δει πολλές φορές να μεταφέρει μαθήτριες του με τη μοτοσικλέτα του και να πηγαίνουν βόλτες. 

«Συνεχώς τον έβλεπα πρωί απόγευμα μεσημέρι είχε τον τρόπο να κρύβεται φανερά. Μία είχε μία κοπέλα πάνω, μία είχε μία μαθήτρια. Μία μία αθλήτρια, μία μία πρωταθλήτρια...», δήλωσε. 

Ηλιούπολη: Ο προπονητής διοργάνωνε πιτζάμα πάρτι στον γυμναστικό σύλλογο

Οι περισσότεροι γονείς πίστευαν θεωρούσαν τον προπονητή δικό τους άνθρωπο και άφηναν τα παιδιά τους να συμμετέχουν στα πιτζάμα πάρτι που διοργάνωνε μέσα στη σχολή. 

Στις φωτογραφίες που ήρθαν στο «φως» φαίνονται να παίζουν ανέμελα, να έχουν απλώσει σεντόνια, παπλώματα, sleeping bags και να γελάνε και να τρώνε πίτσες.

Ηλιούπολη: Πάρτι γενεθλίων σε παιδιά διοργάνωνε ο προπονητής τάε κβον ντο

Ακόμα, ο φερόμενος βιαστής διοργάνωνε πάρτι γενεθλίων όχι μόνο για τον ανήλικο γιο του, αλλά για όλα τα παιδιά, ενώ συχνά τα συνόδευε σε εκδρομές στη θάλασσα. 

Ο προπονητής διοργάνωνε πιτζάμα πάρτι στον γυμναστικό σύλλογο

Επίσης ανέβαζε βίντεο με τους αθλητές και τις αθλήτριες, όλων των ηλικιών, να παρελαύνουν όλο καμάρι, ανήμερα την 28η Οκτωβρίου.

Προπονητής Τάε κβον ντο: «Είχε σπάσει στο ξύλο την πρώην σύζυγό του»

Εκτός από τις αθλήτριες έναν πραγματικό εφιάλτη ζούσε δίπλα του και η πρώην σύζυγός του. Όπως καταγγέλλει στενός φίλος του προπονητή, λίγο πριν ο κατηγορούμενος χωρίσει, ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. 

«Το 2019 μπήκε μέσα στο σπίτι, όταν ήταν σε διάσταση. Τα έσπασε όλα, την έκανε μπαούλο στο ξύλο και είχε και μια καραμπίνα μαζί του και την πήρε την καραμπίνα. Δεν έστρεψε το όπλο προς την πρώην γυναίκα του, την πήρε και πήγε πάνω στην ταράτσα, την έβαλε κάτω από το πηγούνι και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει», δήλωσε ο φίλος του προπονητή.

Μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο. «Τον παρακολούθησε ψυχολόγος, του έδωσε αγωγή και δεν κατάλαβα γιατί τον αφήσανε έξω. Επέμενε η γυναίκα του και φίλη μου, μην τον αφήνετε έξω, μην τον αφήνετε έξω είναι επικίνδυνος», πρόσθεσε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top