Ηλιούπολη: Aνακλήθηκε η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή Taekwondo

Tι αναφέρει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

προπονητής Taekwondo

Έπειτα από εντολή του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το Τμήμα Προπονητών Αθλημάτων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού εκκίνησε άμεσα τη διαδικασία ανάκλησης της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή αθλήματος Ολυμπιακού Τάε Κβον Ντο, ο οποίος εμπίπτει στα κωλύματα του άρθρου 3 του νόμου 2725/1999, μετά τη δίωξή του από την Εισαγγελία για κακουργηματικές πράξεις.

Ηλιούπολη: «Δεν ξέρω αυτές που έκαναν τη ζημιά», λέει η μάνα του προπονητή

Σύμφωνα με τη ΓΓΑ, το σωματείο του εν λόγω προπονητή ουδέποτε είχε προσέλθει για να εγγραφεί και να νομιμοποιηθεί, μέσω του ηλεκτρονικού Μητρώου Αθλητικών Σωματείων, το οποίο λειτουργεί από το 2020, ενώ δε διαθέτει ούτε Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

O 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο που κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών/ facebook

O 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο που κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών/ facebook

Ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο, ο οποίος διατηρούσε γυμναστήριο στην Ηλιούπολη, κατηγορείται για τον βιασμό πέντε κοριτσιών όταν αυτές ήταν ανήλικες, ηλικίας 12 έως 16 ετών. Το χρονικό διάστημα της δράσης του υπολογίζεται από το 2009 έως το 2020. 

Ηλιούπολη: Πώς αποφάσισαν τα κορίτσια να καταγγείλουν τον προπονητή

Ο προπονητής, ο οποίος είναι πατέρας ενός 7χρονου αγοριού, κατηγορείται ότι  τις παρέσυρε, τις έκανε να νομίζουν ότι τον έχουν ερωτευτεί και τις είχε υποχείρια των ερωτικών του φαντασιώσεων, απειλώντας τες ταυτόχρονα ότι θα αυτοκτονήσει αν αποκαλύψουν σε κανέναν όσα συνέβαιναν. Τρία από τα κορίτσια, που πλέον έχουν ενηλικιωθεί, προχώρησαν σε καταγγελία εις βάρος του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top