Ηλιούπολη: «Δεν ξέρω αυτές που έκαναν τη ζημιά», λέει η μάνα του προπονητή

«Ο γιος μου είναι χάλια ψυχολογικά» - Την Παρασκευή η απολογία του 44χρονου

«Εξωφρενικές» χαρακτηρίζει τις κατηγορίες που αποδίδονται στον γιο της η μητέρα του προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη / Βίντεο από «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Συγκλονίζει η υπόθεση του προπονητή του Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες αθλήτριές του, τις οποίες φέρεται να είχε υποχείρια των ερωτικών του φαντασιώσεων και να τις απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει αν αποκαλύψουν όσα συνέβαιναν. «Εξωφρενικές» χαρακτηρίζει τις κατηγορίες η μητέρα του, που υποστηρίζει πως ο γιος της δεν είχε δώσει ποτέ τέτοιου είδους «σημάδια».

Ηλιούπολη: Πώς αποφάσισαν τα κορίτσια να καταγγείλουν τον προπονητή

Ηλιουπολη

«Εξωφρενικές» χαρακτηρίζει τις κατηγορίες η μητέρα του προπονητή του Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη, που υποστηρίζει πως ο γιος της δεν είχε δώσει ποτέ τέτοιου είδους «σημάδια»

Η μητέρα του προπονητή του Τάε Κβον Ντο, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε πως ο γιος της από μικρός ήταν ένα υπάκουο και καλό παιδί που μεγάλωσε με αρχές και αξίες. Ποτέ δεν έκανε χρήση ουσιών, και ως αθλητής «τρεφόταν υγιεινά και δεν έπινε».

«Δεν είχε δώσει ποτέ σημάδια για όσα τον κατηγορούν, αλλιώς θα το έβλεπα», ισχυρίστηκε η μητέρα του. Και συνέχισε:

«Δεν είχε πολλές σχέσεις στη ζωή του. Πριν παντρευτεί είχε δύο-τρεις σχέσεις. Ήταν σταθερός και μαζεμένος. Δεν είχε δείξει ποτέ τίποτα περίεργο. Μετά παντρεύτηκε, έκανε το παιδάκι του. Είχε κάποιες δυσκολίες στον γάμο του, αλλά ως εκεί».

Μιλώντας για τον εγγονό της, περιέγραψε τις σχέσεις που έχει το παιδί με τον πατέρα του λέγοντας πως είναι «κολλητοί». «Έχει λατρεία ο ένας στον άλλον».

Είναι σαν κεραυνός όλο αυτό για εμένα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ γιατί δεν έχει δείξει ποτέ τέτοια σημάδια. Ποτέ. Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές οι κοπέλες που έχουν κάνει αυτή τη ζημιά. Αυτά που ακούω είναι εξωφρενικά πράγματα. Δεν ξέρω πώς προέκυψε όλο αυτό και ποιος ήθελε να κάνει αυτό το κακό.

Η ίδια αποκάλυψε πως μίλησε τηλεφωνικά με τον γιο της που είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Του μίλησα χθες στο τηλέφωνο, δε μου διευκρίνισε κάτι, ήταν χάλια», είπε χαρακτηριστικά. 

Ηλιούπολη: Στο στόχαστρο του προπονητή κορίτσια ηλικίας 12-16 ετών

Η μητέρα του κατηγορούμενου έδωσε απαντήσεις και για τον ξεχωριστό χώρο που είχε ο γιος της στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης, υποστηρίζοντας πως μετά το διαζύγιο, ο 44χρονος της περνούσε δύσκολα οικονομικά και έτσι είχε διαμορφώσει έναν μικρό χώρο στη σχολή για να μπορεί να κοιμάται. 

Η ίδια λέει πως όποτε πήγαινε στη σχολή έβλεπε τα παιδιά και τους γονείς να είναι ενθουσιασμένοι με τον δάσκαλό τους. «Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Όσες φορές πήγαινα δεν άκουγα κακό λόγο».

Ηλιούπολη: «Αν μιλήσετε, θα αυτοκτονήσω», έλεγε στις κοπέλες ο προπονητής

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πριν και μετά την προπόνηση, τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, ο προπονητής φέρεται να προχωρούσε σε σεξουαλικές πράξεις με τις ανήλικες κοπέλες και να βίασε τουλάχιστον πέντε κορίτσια, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί.

Μάλιστα o 44χρονος, ο οποίος έχει έναν γιο 7 ετών, έκανε σύμφωνα με τις καταγγελίες ψυχολογικό πόλεμο στα κορίτσια, για να μην αποκαλύψουν κάτι.

Ηλιούπολη: Πατέρας ενός 7χρονου ο προπονητής - Τι αποκάλυψε η αδελφή του

«Αν μιλήσετε γι' αυτό, θα αυτοκτονήσω και θα είστε εσείς υπεύθυνες», φέρεται να τους έλεγε.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top