Ηλιούπολη: Πατέρας ενός 7χρονου ο προπονητής - Τι αποκάλυψε η αδελφή του

Ποινική δίωξη στον 44χρονο για τον βιασμό των αθλητριών του

Τι είπε η αδελφή του προπονητή στην Ηλιούπολη / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον προπονητή από την Ηλιούπολη που κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων μαθητριών του. Την ίδια ώρα, αποκαλυπτικά είναι όσα λέει η αδελφή του για την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του.

Ηλιούπολη: Συνελήφθη προπονητής Tae Kwon Do για βιασμό αθλητριών

Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ασκήθηκε σε βάρος του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο που διατηρούσε σχολή στην Ηλιούπολη.

Ο κατηγορούμενος που είναι πατέρας ενός παιδιού ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Ο 44χρονος, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, φέρεται να έχει βιάσει πέντε κορίτσια από το 2009 έως το 2020 ηλικίας 12 - 16 ετών. 

Ηλιούπολη: Ποινική δίωξη για τους φερόμενους βιασμούς στον προπονητή

Ποινική δίωξη για τους φερόμενους βιασμούς ασκήθηκε στον προπονητή 

Ηλιούπολη: «Είχαμε και άλλα προβλήματα» - Τι είπε η αδελφή του προπονητή

Η αδελφή του κατηγορούμενου προπονητή μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Δηλώνει επιφυλακτική για τις καταγγελίες και περιμένει τις εξελίξεις: 

«Αντιμετωπίζω την κατάσταση ρεαλιστικά και όποιο κόστος μπορεί να έχει. Είμαι η αδελφή του Α. Έχουμε "πέσει από ατα σύννεφα". Αν αποδειχθεί αυτό, είμαστε συγκλονισμένοι, τραυλίζουμε όλοι... Εγώ μία που θα φω τα μάτια του και μία που θα καταλάβω αν τα έχει κάνει. Μετά ας κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω όποιον πει κάτι κακό για εμένα και τη μητέρα μου αν έχει κάνει όλα αυτά ο αδελφός μου. Είμαστε μια πολύ φτωχή οικογένεια, με ποιότητα και ήθος. Με αγάπη και αφοσίωση έχουμε μεγαλώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Προπονητής τάε κβο ντο στην Ηλιούπολη

Στη συνέχεια, η αδελφή του προπονητή μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και την αγάπη που του είχαν οι μαθητές του:

Είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του, είχαμε και άλλα προβλήματα, άσχημες καταστάσεις. Έχουν ένα παιδάκι, ένα αγοράκι 7 ετών. Εκείνη έχει άλλα δύο από προηγούμενο γάμο

«Ο Α. ξεκίνησε από 5 ετών να κάνει αυτό το άθλημα - από εκεί και πέρα άνοιξε τη σχολή του το 2004 - ήμουν και εγώ αθλήτρια, κάναμε και οι δύο πρωταθλητισμό. Ο Α. είχε μπει και στην εθνική ομάδα. Άνοιξε τη σχολή του και θυσίασε τη ζωή του γι΄αυτό το άθλημα επειδή αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ήθελε να προσφέρει. Πολλά παιδιά έφευγαν από άλλες σχολές και πήγαιναν σε αυτόν. Προσέφερε στα παιδιά, ασχολούταν μαζί τους. Τα παιδιά τον αγαπούσα, ήταν και αυστηρός», υποστήριξε η αδελφή του κατηγορούμενου.

Ηλιούπολη: Πώς ο προπονητής προσέγγιζε τις ανήλικες αθλήτριες

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από την έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, πλησίαζε ανήλικες αθλήτριές του, ηλικίας από 12 έως 16 ετών, και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν κυρίως ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια, στον χώρο του γυμναστηρίου ή και στο σπίτι του βίαζε τις ανήλικες αθλήτριες.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και στα οχήματά του συλληφθέντα, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρεις φορητοί υπολογιστές, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Όπως έχει προκύψει από την έως τώρα έρευνα, ο συλληφθείς βίαζε πέντε κοπέλες, οι οποίες τώρα είναι ενήλικες, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή, από όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top