Ηλιούπολη: Στο στόχαστρο του προπονητή κορίτσια ηλικίας 12-16 ετών

Πήγαινε τα παιδιά ακόμα και στο σπίτι του - Βρέθηκαν βίντεο στην κατοχή του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον προπονητή τάε κβον ντο, ο οποίος συνελήφθη στην Ηλιούπολη για τον βιασμό τουλάχιστον πέντε ανήλικων αθλητριών του. 

Ηλιούπολη: «Αν μιλήσετε, θα αυτοκτονήσω» έλεγε στις κοπέλες ο προπονητής

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι από το 2009 έως το 2020 βίαζε κατ’ εξακολούθηση ανήλικες αθλήτριές του μέσα στο γυμναστήριο ή το σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Ο 44χρονος προπονητής Tae Kwon Do φέρεται να έχει ασελγησει σε βάρος και άλλων κοριτσιών

Ο 44χρονος προπονητής τάε κβό ντο φέρεται να έχει ασελγήσει σε βάρος και άλλων κοριτσιών

Τρεις αθλήτριές του, οι οποίες έχουν πλέον ενηλικιωθεί, κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση και η προκαταρκτική έρευνα δείχνει πως υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμα κορίτσια που είχαν πέσει θύματά του. 

Ηλιούπολη: Πατέρας ενός 7χρονου ο προπονητής - Τι αποκάλυψε η αδελφή του

Μάλιστα οι κοπέλες που κατέθεσαν τη μήνυση εναντίον του 44χρονου προπονητή, ενημέρωσαν τους αστυνομικούς πως συνεχίζει τις αρρωστημένες πράξεις του ακόμα και σήμερα, με θύμα ένα 15χρονο παιδί. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής Tae Kwon Dο βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής Tae Kwon Dο βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι εφόσον δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή, τότε ενδέχεται να αποκαλυφθεί ότι κι άλλα παιδιά είχαν πέσει στα δίχτυα του. 

Ηλιούπολη: Βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο του 44χρονου και οι υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές που κατασχέθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του και οπτικό υλικό φέρεται να εντοπίστηκε κατά την έρευνα στα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές, που κατασχέθηκαν από το σπίτι και το γυμναστήριό του. 

Ηλιούπολη: Συνελήφθη προπονητής τάε κβον ντο για βιασμό αθλητριών

Ηλιούπολη: Πώς προσέγγιζε τα θύματά του

Ο 44χρονος φέρεται να ακολουθούσε συγκεκριμένο σχέδιο για να παρασύρει τις ανήλικες αθλήτριές του. 

O προπονητής από την Ηλιούπολη φρόντιζε να κερδίζει την εμπιστοσύνη των αθλητριών του εκθειάζοντας τις αγωνιστικές τους ικανότητες

O προπονητής από την Ηλιούπολη φρόντιζε να κερδίζει την εμπιστοσύνη των αθλητριών του εκθειάζοντας τις αγωνιστικές τους ικανότητες

Στο στόχαστρό του έμπαιναν κορίτσια ηλικίας 12 – 16 ετών, τα οποία αρχικά επαινούσε για τις αθλητικές τους ικανότητες και στη συνέχεια τα ενθάρρυνε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα. Στόχος του να κάνουν πολύωρες και κυρίως ατομικές προπονήσεις. Όταν το κατάφερνε ασελγούσε σε βάρος τους είτε μέσα στο γυμναστήριο είτε στο σπίτι του. 

Στη συνέχεια φέρεται να ασκούσε ψυχολογικό πόλεμο στα θύματά του, λέγοντάς τους ότι αν μιλήσουν σε κανέναν θα αυτοκτονούσε και θα ήταν εκείνα υπεύθυνα. 

Επιπλέον, ο συλληφθείς φρόντιζε να αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με τους γονείς των αθλητριών, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους. Με αρκετούς από αυτούς πήγαινε σε οικογενειακά τραπέζια, οργάνωνε μπάρμπεκιου και πήγαινε ακόμα και διακοπές μαζί τους. 

Αρκετοί δήλωσαν τώρα πως είχαν δει τον προπονητή πολλές φορές να κυκλοφορεί με ανήλικες μαθήτριες

Αρκετοί δήλωσαν τώρα πως είχαν δει τον προπονητή πολλές φορές να κυκλοφορεί με ανήλικες μαθήτριες

Σύμφωνα με την ΕΡΤ μάλιστα, στις 25 Μαΐου 2019 είχε οργανώσει ένα πιτζάμα πάρτι στη σχολή του και είχε αναρτήσει φωτογραφίες, όπου φαίνονταν 15 – 20 παιδιά να βρίσκονται στο γυμναστήριο, έχοντας στρώσει για να κοιμηθούν. 

Ηλιούπολη: «Τον βλέπαμε συνέχεια με ανήλικες αθλήτριες»

Συνάδελφός του, προπονητής από την Ηλιούπολη αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι τον έβλεπε για πολλά χρόνια να κυκλοφορεί με τη μηχανή του, παρέα με ανήλικες αθλήτριες.

Ο 44χρονος προπονητής φέρεται να ήταν πρωταγωνιστής και σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Ηλιούπολη

Ο 44χρονος προπονητής φέρεται να ήταν πρωταγωνιστής και σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Ηλιούπολη

«Μόλις το είδα αντέδρασα. Λέω καλά εντάξει, είναι μια φορά, πήρε μια αθλήτρια την πήγε σπίτι της, εντάξει. Συνεχώς γινόταν όμως αυτό το πράγμα με διαφορετικές αθλήτριες. Αυτό το παρατηρώ εγώ πάνω από δεκαετία. Δεν του έκανα παρατήρηση, μια φορά είχε συζητηθεί με μια κυρία που έφερνε την κόρη της στη σχολή και ήταν και πρωταθλήτρια. Και της λέω "Τι συμβαίνει; Μια με τη μια, μια με την άλλη". Πρωί - απόγευμα, μία η μία κοπέλα, μία η άλλη κοπέλα. Και στο αυτοκίνητο τον είχα δει δύο φορές αλλά στη μηχανή πάρα πολλές φορές. Μικρές οι κοπέλες. Αλλά δεν είχα αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Διακριτικός πάντα, σοβαρός στην προπόνηση. Δεν είχα αντιληφθεί κάτι μέσα στον χώρο», είπε στο TLive ο προπονητής, κ. Ιωάννης Χιωτάκης.

Ηλιούπολη: Πρωταγωνιστής σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ο 44χρονος

Ο ίδιος αποκάλυψε κι ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον 44χρονο προπονητή πριν από μερικά χρόνια. 

Όπως είπε, όταν ο φερόμενος ως δράστης χώρισε με την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχουν ένα επτάχρονο αγοράκι, είχε μπει στο σπίτι τους σε κατάσταση αμόκ κι έσπαγε αντικείμενα. 

Μαθητές του προπονητή έπεσαν από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως 

Μαθητές του προπονητή έπεσαν από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως 

Στη συνέχεια, σε έξαλλη κατάσταση, φωνάζοντας, ανέβηκε στην ταράτσα με μια κυνηγετική καραμπίνα και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. 

Ο 44χρονος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών. 

Ηλιούπολη: «Πάθαμε σοκ»

Ο Γιάννης,  είχε προπονητή τον κατηγορούμενο μέχρι τα 16 του χρόνια, οπότε και έφυγε για να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο, μέχρι τα 18 του.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», είπε ότι ο 44χρονος, ήταν πολύ φιλικός. 

«Ήταν σαν πατέρας μας. Μας μίλαγε πολύ φιλικά. Φερόταν σε όλους το ίδιο, δεν είχαμε παρατηρήσει κάποια συμπεριφορά διαφορετική».

Σε ερώτηση αν, ο κατηγορούμενος είχε άλλη συμπεριφορά με τα κορίτσια, απάντησε:

«Όπως ήταν με εμένα ήταν με όλα τα παιδιά. Με εμένα λίγο πιο φιλικά, γιατί ήμασταν και κοντά, δεν ήμασταν απλά "ήταν ο δάσκαλός μου". Τόσα χρόνια τον ήξερα καλά, είχα πάει και στο εξωτερικό μαζί του για αγώνες. Ήταν σαν δεύτερος πατέρας για μένα τότε, ήταν πολύ κοντινός μου άνθρωπος. Πάθαμε σοκ όλοι. Δεν το περίμενα καθόλου, να σας πω την αλήθεια. Γιατί είχε ακουστεί νομίζω και κάτι με ένα όπλο που είχε βγει. Εκεί πάθαμε το πρώτο σοκ. Και τα κοριτσάκια που έκαναν την καταγγελία, αν τους έλεγε κάτι τέτοιο μπορεί να μην το καταλάβαιναν κιόλας σε αυτή την ηλικία, 13 τώρα 14, πόσο ήταν».

«Θα μπορούσε οι κοπέλες που το έκαναν (σ.σ. την καταγγελία) να τον είχαν ερωτευτεί αλλά γενικά είναι όλο λάθος, ξεκινάει όλο λάθος. Αλλά ήταν παιδάκια καταλαβαίνετε, ήταν 14-15 ετών. Δε διέκρινα κάποια περίεργη συμπεριφορά. Να πω ότι κάτι συμβαίνει εδώ ή ότι κάποιου κοριτσιού του αρέσει ο δάσκαλος. Γενικά το κλίμα ήταν πολύ φιλικό», πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top