Ηλιούπολη: «Αν μιλήσετε, θα αυτοκτονήσω», έλεγε στις κοπέλες ο προπονητής

Πώς προσέγγιζε τα θύματά του ο 44χρονος στην Ηλιούπολη

Ο 44χρονος προπονητής ταε κβον ντο στην Ηλιούπολη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του 44χρονου προπονητή ταε κβον ντο στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 12 έως16 ετών και, αφού εκθείαζε για τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ακολουθήσουν το αγωνιστικό τμήμα.

Ηλιούπολη: Πατέρας ενός 7χρονου ο προπονητής - Τι αποκάλυψε η αδελφή του

Με αυτό τον τρόπο μπορούσε να έχει πολύωρες ατομικές προπονήσεις μαζί τους.

Ηλιούπολη: Συνελήφθη προπονητής τάε κβον ντο για βιασμό αθλητριών

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πριν και μετά την προπόνηση, τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο σπίτι του στη Ηλιούπολη, προχωρούσε σε σεξουαλικές πράξεις με τις ανήλικες κοπέλες και φέρεται να βίασε τουλάχιστον πέντε κορίτσια, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί.

Ο προπονητής Tae Kwon Do είναι πατέρας ενός παιδιού 7 ετών - Facebook

Ο προπονητής Tae Kwon Do είναι πατέρας ενός παιδιού 7 ετών - Facebook

Σύμφωνα με τον Alpha, o 44χρονος, ο οποίος έχει κι έναν γιο 7 ετών, έκανε στη συνέχεια ψυχολογικό πόλεμο στα κορίτσια, για να μην αποκαλύψουν κάτι.

Ξάνθη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον δολοφόνο

«Αν μιλήσετε γι' αυτό, θα αυτοκτονήσω και θα είστε εσείς υπεύθυνες», τους έλεγε.

«Αν μιλήσετε για αυτό, θα αυτοκτονήσω και θα είστε εσείς υπεύθυνες», έλεγε ο 44χρονος στις κοπέλες, για να τους ασκήσει ψυχολογική πίεση / Βίντεο: Alpha

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο «δράκος» Κηφισιάς επιτίθεται σε 8χρονη

Το κουβάρι ξετυλίχθηκε όταν δύο πρώην μαθήτριές του, που είναι τώρα ενήλικες, συναντήθηκαν και η μία εκμυστηρεύτηκε στην άλλη ότι ο προπονητής τους την είχε βιάσει. Όπως προέκυψε, αυτό είχε συμβεί με ακόμα τρεις κοπέλες και αποφάσισαν όλες μαζί να τον καταγγείλουν στην αστυνομία.

O προπονητής Tae Kwon Do κατηγορείται ότι έχει ασελγήσει σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών που τώρα είναι ενήλικα - Facebook

O προπονητής Tae Kwon Do κατηγορείται ότι έχει ασελγήσει σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών που τώρα είναι ενήλικα - Facebook

Νέα Σμύρνη: Ρίχνουν την ευθύνη στην ανήλικη οι κατηγορούμενοι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top