Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο «δράκος» Κηφισιάς επιτίθεται σε 8χρονη

«Το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ», λένε στο Star οι γονείς του παιδιού

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του «δράκου» Κηφισιάς σε 8χρονη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στα χέρια της αστυνομίας «έπεσε» ο «δράκος» της Κηφισιάς, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει ακόμη και ένα 8χρονο κορίτσι. Το βίντεο που κατέγραψε την επίθεσή του στην ανήλικη, αλλά και οι μαρτυρίες των γονέων στην κάμερα του Star συγκλονίζουν.

Κηφισιά: 27χρονος προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες μέσα σε μία ώρα

Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από την επίθεση του «δράκου» Κηφισιάς σε ανήλικη. 

Σε αυτό φαίνεται η 8χρονη να κατευθύνεται  προς το αυτοκίνητο της γιαγιάς του για να πάει στην προπόνηση. Το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητο και έκλεισε την πόρτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 27χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο. Άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε με τη βία να τραβήξει έξω την 8χρονη, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, χυδαίες εκφράσεις. 

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο «δράκος» της Κηφισιάς επιτίθεται σε 8χρονη

Η στιγμή που ο «δράκος» της Κηφισιάς επιτίθεται σε 8χρονη / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Οι γονείς του παιδιού μίλησαν αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα. Όπως είπαν το παιδί έζησε μια τραυματική εμπειρία.

«Άνοιξε την πορτα και είπε στο παιδί "θα σε γ....". Με ρώτησε τι σημαίνει αυτή η φράση... Τράβαγε το παιδί από το χέρι, ευτυχώς η πεθερά μου, με ό,τι κίνδυνο υπήρχε, κατάφερε να φύγει τραβώντάς τον, γιατί δεν άφηνε το πόμολο της πόρτας», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Η 8χρονη μέχρι σήμερα είναι φοβισμένη. Όπως είπε η μητέρα της, κοιτάει δεξιά και αριστερά κάθε φορά που μπαίνει στο αυτοκίνητο:

«Το παιδί μου έπαθε σοκ, γιατί δεν ακούει τέτοιες κουβέντες. Μπαίνει και βγαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά για να δει μην την πλησιάζει κάποιος δεν τον γνωρίζει», δήλωσε η γυναίκα.

Ο άνδρας είχε κάνει και άλλες απόπειρες βιασμού στην περιοχή. Ο 27χρονος «δράκος» της Κηφισιάς τελικά συνελήφθη από άνδρες της ΔΙΑΣ, μετά από καταγγελίες και άλλων γυναικών για απόπειρες βιασμού.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top