Κηφισιά: 27χρονος προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες μέσα σε μία ώρα

Είχε επιτεθεί και σε ανήλικη- Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Κηφισιά: Σύλληψη 27χρονου Για Απόπειρες Βιασμού

Ένας 27χρονος συνελήφθη στην Κηφισιά, χθες το απόγευμα, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 27χρονος, λίγο πριν τη σύλληψή του, και μέσα σε χρονικό διάστημα μιας ώρας, προσέγγισε δύο γυναίκες και αιφνιδιαστικά προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους στην περιοχή της Κηφισιάς.

Το σπίτι που κρυβόταν ο «Δράκος» του Αμαρουσίου

Στη μία περίπτωση μάλιστα, έσπρωξε το θύμα ώστε να το απομονώσει σε σημείο του δρόμου όπου υπήρχαν φυλλωσιές και έτσι δεν ήταν ορατοί, αλλά η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του, με τον κατηγορούμενο να τρέπεται σε φυγή.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον αναζητούσαν, εντόπισαν τον 27χρονο στην περιοχή της Κηφισιάς, τον οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των παραπάνω πράξεων.

«Δράκος Πειραιά»: Γυναίκα που παραλίγο να πέσει θύμα του μίλησε στο Star

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκε μία ακόμα περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας στην οποία προέβη ο κατηγορούμενος στις 30 Ιανουαρίου 2023 στην περιοχή της Κηφισιάς σε βάρος ανήλικης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top