«Δράκος Πειραιά»: Γυναίκα που παραλίγο να πέσει θύμα του μίλησε στο Star

Βίντεο - Ντοκουμέντο: Προσπαθούσε να μπει σπίτι της ενώ εκείνη κοιμόταν

«Δράκος Πειραιά»: Γυναίκα που παραλίγο να πέσει θύμα του μιλάει στο Star

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο «δράκος του Πειραιά», ο οποίος προ ημερών αποπειράθηκε να βιάσει μια 20χρονη κοπέλα στη Νίκαια.

Στην κάμερα του Star και στον Βαγγέλη Γκούμα μιλά και περιγράφει την τραυματική της εμπειρία ένα ακόμα παρ' ολίγον θύμα του άνδρα, ο οποίος πριν από λίγους μήνες είχε αποφυλακιστεί. 

Μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο δράκος του Πειραιά οδηγήθηκε στις φυλακές.

Δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις του Star για τις επιθέσεις που έκανε στις κοπέλες. 

«Με κοιτούσε ενώ κοιμόμουν»

Μία ακόμα γυναίκα από τα Καμίνια καταγγέλλει τον 28χρονο για απόπειρα βιασμού. Προσπαθούσε για ώρες να εισβάλλει στο σπίτι της ενώ εκείνη κοιμόταν.

«Έκανε προσβλητικές κινήσεις, τα είδα όλα από την κάμερα που έχω εκεί... ακουμπιότανε. Αν έμπαινε μέσα τι θα γινόταν; Ό,τι τράβηξε η άλλη κοπέλα. Και χειρότερα ίσως γιατί θα ήμουν μέσα σε τέσσερις τοίχους» συγκλονίζει η κοπέλα που παρ’ ολίγον να πέσει θύμα του 28χρονου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο δράστης να περνά έξω από το σπίτι της κοπέλας στα Καμίνια. Εντοπίζει το ημιυπόγειο παράθυρο, κοιτά αν τον παρακολουθεί κανείς και κατεβαίνει τα σκαλιά. 

Αποκλειστικό: Η στιγμή που ο «δράκος του Πειραιά» επιτίθεται στην 20χρονη

«Στεκόταν μπροστά και προσπαθούσε να μπει μέσα. Δεν καταλάβαινα τίποτα κοιμόμουν πραγματικά και την ώρα που ήρθε το αγόρι μου εκείνη την ώρα τον είδε και προσπαθούσε να μπει δύο ώρες μέσα» περιέγραψε η γυναίκα.

Ο δράκος του Πειραιά προσπαθεί να βάλει φωτιά στην σίτα του παραθύρου για να μπορέσει μετά να το  παραβιάσει  και να εισβάλει στον χώρο. Βγάζει φωτογραφίες το θύμα και αρχίζει να αυτοικανοποιείται. 

«Ήταν να γυρίσει το αγόρι μου αυτήν την ώρα και τον είδε εδώ πέρα. Δεν τον κυνήγησε γιατί λέει ότι ήταν μεθυσμένος κι είχε κάνει εμετό εδώ πέρα και δείχνει ότι είχε κάνει εμετό και δεν ήταν ο εμετός του αυτός ήταν τα καψίματα από την σίτα. Πήγα από την πρώτη στιγμή να δώσω κατάθεση αλλά η αστυνομία δεν έκανε τίποτα. Τον αναγνωρίσαμε αφού είχε πάει και το αγόρι μου για αναγνώριση που τον είχε δει εδώ είπε ότι είναι αυτός τον κρατήσανε δύο μέρες και μετά τον άφησαν ελεύθερο επειδή θεωρείται πλημμέλημα αυτό. Επειδή δεν με ακούμπησε» είπε η κοπέλα.

Νέο ντοκουμέντο Star από την άγρια επίθεση του «Δράκου του Πειραιά»

Ο 28χρονος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης δύο ετών για απόπειρα βιασμού και ναρκωτικά και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top