Νέο ντοκουμέντο Star από την άγρια επίθεση του «Δράκου του Πειραιά»

Μιλά στο Star o άνθρωπος που έσωσε την κοπέλα

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας και για άλλα θύματα του «Δράκου του Πειραιά», ο οποίος επιχείρησε να βιάσει ένα νεαρό κορίτσι στη Νίκαια, λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή του για παρόμοια εγκλήματα. Το Star και ο Βαγγέλης Γκούμας εξασφάλισαν νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο δράστης κυνηγάει την κοπέλα για να της επιτεθεί. 

Αποκλειστικό: Η στιγμή που ο «δράκος του Πειραιά» επιτίθεται στην 20χρονη


Η 20χρονη κοπέλα προχωρά με γρήγορο βήμα για να γλιτώσει από τον «Δράκο του Πειραιά».  Εκείνος την παρακολουθεί, στρίβει από τη γωνία και την κυνηγάει για να της επιτεθεί.

«Δράκος Πειραιά»: Της έκανε κεφαλοκλείδωμα και της «κατέβασε» όλο το μάτι

Οπως φαίνεται στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Star, ο δράστης ακολουθεί την κοπέλα στον δρόμο και λίγα μέτρα πιο κάτω της κάνει την άγρια επίθεση. 

Δράκος Πειραιά

Ο «Δράκος» ετοιμάζει την άγρια επίθεσή του στην 20χρονη / Ντοκουμέντο Star-Βαγγέλης Γκούμας

 

Δρακος Πειραια

Γεμάτη αίματα η κοπέλα που γλίτωσε από τύχη από τον επίδοξο βιαστή της - Η κοπέλα άνοιξε την καρδιά της για τα όσα συνέβησαν στον Βαγγέλη Γκούμα

Η κραυγή της κοπέλας που εκλιπαρεί για βοήθεια σοκάρει. Στην αγωνιώδη προσπάθειά της να ξεφύγει από τα χέρια του δράκου χτυπά απελπισμένη τις πόρτες των σπιτιών. 

Τι είπε στο Star o άνθρωπος που έσωσε την κοπέλα από τα χέρια του «Δράκου»

Ο άνθρωπος που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του για να βοηθήσει το κορίτσι να γλιτώσει από τα χέρια του «Δράκου» περιγράφει τις δραματικές στιγμές στον Βαγγέλη Γκούμα. 

Δρακος Πειραιά

Στον Βαγγέλη Γκούμα και το Star μίλησε ο o άνθρωπος που έσωσε την κοπέλα

«Ηρθε η κοπέλα, ήταν εδώ στον δρόμο, φώναζε βοήθεια και ήταν ματωμένη. Ανοίγω την πόρτα, της φωνάζω, έχει αίματα. Μπαίνει μέσα το κορίτσι στο σπίτι και τη βάζουμε και κάθεται απέναντι στα σκαλάκια. Στη συνέχεια φέραμε πάγο και βάλαμε και πολλά χαρτιά για να σταματήσουμε το αίμα, εδώ είχε γεμίσει αίματα» λέει ο άνθρωπος που έσωσε την κοπέλα.

Αυτός είναι ο «δράκος του Πειραιά» - Αποφυλακίστηκε πριν από λίγους μήνες

Γιατί βγήκε από τη φυλακή ο βιαστής - Ψάχνουν και για άλλα θύματα

Ο νεαρός έχει στην πλάτη  του  τρεις καταδίκες - μία για απόπειρα βιασμού στη Θεσσαλονίκη και δύο για ναρκωτικά. Έκανε φυλακή δύο χρόνια και αποφυλακίστηκε υπό τρεις όρους, στις 18 Μαρτίου 2022. 

Oι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας εξετάζουν ακόμη 8 καταγγελίες για επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην περιοχή.
Κι άλλες κοπέλες καλούνται να αναγνωρίσουν τον «Δράκο», ανάμεσά τους και μία αεροσυνοδός. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top