Αυτός είναι ο «δράκος του Πειραιά» - Αποφυλακίστηκε πριν από λίγους μήνες

Είχε καταδικαστεί και πάλι για βιασμό

Ρεπορτάζ για τη σύλληψη του «Δράκου του Πειραιά» - Αληθειες με τη Ζήνα

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον «Δράκο του Πειραιά», ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει μια 20χρονη στη Νίκαια τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Σύμφωνα με αυτές, ο 28χρονος είχε κάνει φυλακή στο παρελθόν, καθώς είχε καταδικασθεί για βιασμό και είχε αποφυλακιστεί πριν από μερικούς μήνες. 

Συνελήφθη ο «Δράκος του Πειραιά» -Αποπειράθηκε να βιάσει ακόμα μία γυναίκα

Η αστυνομία εξετάζει μήπως είναι ο ίδιος άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις που είχαν γίνει από γυναίκες το προηγούμενο διάστημα στην ίδια περιοχή. 

28χρονος Δράκος του Πειραιά

Ο 28χρονος επονομαζόμενος «Δράκος του Πειραιά» - Facebook

Η αστυνομία κάλεσε δύο γυναίκες, οι οποίες μένουν στα Καμίνια και πριν από δέκα ημέρες είχαν καταγγείλει απόπειρα βιασμού τους. Ωστόσο δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν στο πρόσωπο του συλληφθέντα, το άτομο που τους είχε επιτεθεί.

«Δράκος του Πειραιά»: Πώς έγινε η επίθεση στη Νίκαια

Όλα συνέβησαν γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια, όταν ο 28χρονος άνδρας από την Αλβανία επιτέθηκε και αποπειράθηκε να βιάσει μια 20χρονη κοπέλα, η οποία μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι της. 

Η κοπέλα αντιστάθηκε με όλη της της δύναμη και τότε ο δράστης άρχισε να την γρονθοκοπά στο πρόσωπο και το σώμα. Ένοικος από τις γύρω πολυκατοικίες άκουσε τις κραυγές βοήθειας της κοπέλας και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο κι εντόπισαν έναν άνδρα, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, ο οποίος ταίριαζε με τις περιγραφές της κοπέλας.

Όταν οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν διαπίστωσαν ότι είχε αμυχές και νυχιές στο πρόσωπο και ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού του.

Η 20χρονη αναγνώρισε τον δράστη από φωτογραφίες που της έδειξαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται και στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 28χρονου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top