Το σπίτι που κρυβόταν ο «Δράκος» του Αμαρουσίου

Ο άνδρας έχει πλέον συλληφθεί

Η αστυνομία συνέλαβε σήμερα τον φερόμενο ως δράκο του Αμαρουσίου, ο οποίος είχε επιτεθεί σε αρκετές γυναίκες, προκαλώντας τρόμο στην περιοχή.

Ο άνδρας είναι 50 ετών, άνεργος και σύμφωνα με την αυτοψία του Βαγγέλη Γκούμα, κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. 

Ο επονομαζόμενος δράκος του Αμαρουσίου ο οποίος είχε σκορπίσει τον τρόμο σε γυναίκες  στην περιοχή, κρυβόταν σύμφωνα με την αστυνομία σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο σπίτι σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από τα σημεία  όπου εμφανιζόταν και απειλούσε τα θύματα του.

Οι κάτοικοι δεν τολμούσαν να περάσουν στο εσωτερικό του μέσα στο οποίο υπάρχει ένα παλιό στρώμα, ένα τραπεζάκι ρούχα και παπούτσια.

Συνελήφθη ο «Δράκος» του Αμαρουσίου

Ο φερόμενος ως δράστης δεν είχε προλάβει να πάρει ούτε την τσάντα του από το παλιό οίκημα καθώς η αστυνομία έφτασε γρήγορα στα ίχνη του.

Οι περιπολίες των αστυνομικών είχαν επικεντρωθεί κοντά στο ρέμα όπου είχε απειλήσει τη γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της.

Οι άνδρες της ομάδας Δίας οι οποίοι είχαν στα χέρια τους την περιγραφή του συγκεκριμένου άνδρα τον εντόπισαν να περιφέρεται έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό της Νερατζιώτισσας.

Οι γυναίκες οι οποίες είχαν απειληθεί αναγνωρίσαν τον  άνδρα ο οποίος δήλωσε άστεγος και πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top