Θρήνος στη Σπάρτη: Ράκος η Μαίρη Παναγάκου στην κηδεία του γιου της

Συντετριμμένος ο γείτονας τους - Έπεσε πάνω στο φέρετρο του Αντώνη

Θρήνος στην κηδεία του Αντώνη, γιου της Μαίρης Παναγάκου που έβαλε τέλος στη ζωή του / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του γιου της Μαίρης Παναγάκου. Η γνωστή μαγείρισσα σε κακή ψυχολογική κατάσταση και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε σήμερα τον μοναχογιό της, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του.

Μαίρη Παναγάκου: Η μαγείρισσα μιλά για την αυτοκτονία του γιου της

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες έδωσαν σήμερα το «παρών» στην κηδεία που τελέστηκε στις 4:00 μμ στο Β΄ Κοιμητήριο Σπάρτης. Κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα αποχαιρέτησαν για πάντα τον πολυαγαπημένο τους Αντώνη Παναγάκο. 

Θρήνος στην κηδεία του Αντώνη Παναγάκου

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του Αντώνη Παναγάκου στην Σπάρτη / Φωτογραφία T live

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η γνωστή μαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου, που υποβασταζόμενη οδήγησε τον γιο της στην τελευταία του κατοικία. Νωρίτερα είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας, καθώς εμφάνισε πολύ υψηλή πίεση.

Μαίρη Παναγάκου: «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»

Συντετριμμένη η Μαίρη Παναγάκου στην κηδεία του γιου της

Ράκος η μαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου στην κηδεία του μοναχογιού της / Φωτογραφία από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Η θυσία του να μην πάει χαμένη. Ήταν έντιμος, αξιοπρεπής, με οράματα. Και δυστυχώς αυτή η σάπια κοινωνία που ζούμε, δε θέλει, όταν δουν κάποιον άξιο πρέπει να του πάρουν το κεφάλι», δήλωσε συγκινημένη στον Κώστα Γκελντή η γνωστή μαγείρισσα.

Ράκος ήταν και ο γείτονας τους που άκουσε τον πυροβολισμό και βρέθηκε επιτόπου στο σημείο της τραγωδίας. Συντετριμμένος, έπεσε πάνω στο φέρετρο του αυτόχειρα, μόλις το αντίκρισε.

Κηδεία Αντώνη Παναγάκου

Συντετριμμένος και ο γείτονας της οικογένειας Παναγάκου που άκουσε τον πυροβολισμό και έσπευσε να βοηθήσει / Φωτογραφίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μαίρη Παναγάκου: «Ο γιος μου δεχόταν απειλές»

Η Μαίρη Παναγάκου μιλώντας την Τρίτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου ξέσπασε, καταγγέλλοντας ότι το παιδί της  δεχόταν bullying.

«Ήθελε να πάει σε έναν άλλον κόσμο ειρηνικό. Σε έναν κόσμο ποθ θα ήτανε αυτό που περίμενε, αξιοπρεπεής και με αξιοκρατία. Άρχισε ο εκφοβισμός, άρχισε ο διασυρμός, οι καταγγελίες οι καθημερινές. Ήταν πολύ πεσμένος, το παλεύαμε πάρα πολύ. Είχε βοήθεια, είχε αγάπη», δήλωσε η μητέρα του συντρετριμμένη.

Αντώνης Παναγάκος

Αντώνης Παναγάκος / Φωτογραφία Facebook

Τα δάκρυα δε λένε να στερέψουν για τη γνωστή μαγείρισσα. Τη Δευτέρα το απόγευμα ο 42χρονος γιος της Αντώνης έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα όπλο μέσα στο σπίτι τους στον Κότρωνα της Μάνης. Τον μετέφεραν γρήγορα στο νοσοκομείο της Σπάρτης, αλλά δεν άντεξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Λίγο πριν το τέλος, ο Αντώνης Παναγάκος είχε γράψει στην προσωπική του  σελίδα στο facebook: 

7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις. Άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και τα προκαλέσατε αυτά είστε απλά για να γελάω μαζί σας!!

Μαίρη Παναγάκου: Η δικαστική διαμάχη πίσω από την τραγωδία

Η τραγωδία συνέβη, σύμφωνα με τη Μάιρη Παναγάκου, εξαιτίας μιας δικαστικής διαμάχης.

«Κατάφεραν να ξαναδικάσουν την υπόθεση που είχε κερδίσει. Μέσα στο δικαστρήιο έκανε την έκρηξη και λέει στον συνήγορο των αντιδίκων: "Εγώ; Εγώ δεν έκανα κάτι σωστό;". Ήταν συσσωρευμένα πάρα πολλά. Πάρα πολλά δικαστήρια...».

«Μου άφησε επιστολή που μου λέει τι θέλει να κάνω. Πρώτα από όλα να κρατήσω την επιχείρηση και δεύτερον να τιμωρήσω αυτούς που του έκαναν κακό. Είναι μια αλυσία που έφεραν έναν νέο άνθρωπο στο τέλμα», πρόσθεσε η μητέρα του Αντώνη Παναγάκου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top