Μαίρη Παναγάκου: «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»

Η μαγείρισσα καταγγέλλει ότι το bullying οδήγησε το γιο της στην αυτοκτονία

Για άγριο bullying που υπέστη ο γιος της και τον οδήγησε τελικά να βάλει τέλος στη ζωή του μίλησε η γνωστή μαγείρισσα, Μαίρη Παναγάκου. 

Ο 43χρονος αυτοκτόνησε χθες το μεσημέρι με μια σφαίρα στον κρόταφο από το πιστόλι που κατείχε νόμιμα. Όπως είπε η μαγείρισσα η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα δικαστήριο που έγινε την περασμένη Πέμπτη, όπου κρίθηκε ένοχος για ρευματοκλοπή, αδίκημα για το οποίο πρωτόδικα είχε αθωωθεί. 

Ο Αντώνης Παναγάκος έβαλε τέλος στη ζωή του στα 43 του χρόνια - Facebook

Ο Αντώνης Παναγάκος έβαλε τέλος στη ζωή του στα 43 του χρόνια - Facebook

«Από τη μια τον έβγαλαν ότι συζεί με μια Αλβανίδα και από την άλλη τον έλεγαν ομοφυλόφιλο, τον έλεγαν αδελφή, τον έλεγαν τα πάντα που δεν ήταν, γιατί αν ήταν δε θα με πείραζε καθόλου. Έγινε ένα δικαστήριο στην Πέμπτη γιατί τον είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβε ρεύμα απ’ το διπλανό εκκλησάκι, που εκείνος όταν έγινε η φωτιά του ’17, εγώ είχα δωρίσει γεννήτριες και είχε περάσει το καλώδιο να έχει η εκκλησία φως εκείνες τις έξι μέρες που είχε κοπεί το ρεύμα», είπε η μητέρα του 43χρονου. 

Λύγισε μάλιστα όταν αναφέρθηκε στην κηδεία του γιου της, που θα γίνει την Τετάρτη. 

Η μητέρα του, Μαίρη Παναγάκου υποστήριξε ότι ο γιος της είχε υποστεί bullying - Facebook

Η μητέρα του, Μαίρη Παναγάκου υποστήριξε ότι ο γιος της είχε υποστεί bullying - Facebook

«Ήταν αξιοπρεπής, έντιμος, ο Αντώνης Αλέξανδρος Παναγάκος, 42 ετών, σπούδασε στο εξωτερικό, με τρεις γλώσσες. Ένα παιδί ευαίσθητο, αξιοπρεπές, όμορφος, ένας άρχοντας. Και την Τετάρτη θα τον παντρέψω με την κοπέλα που αγαπούσε γιατί δεν πρόλαβε να παντρευτεί», είπε. 

Αποκάλυψε τέλος, ότι ο γιος της πριν βάλει τέλος στη ζωή του τηλεφώνησε σε έναν φίλο του. 

«Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του, του είπε “αντίο” και άκουσε τον πυροβολισμό. Με πήρε τηλέφωνο, ήμουν στο Γύθειο. Δεν πρόλαβα, τους είπα στο νοσοκομείο της Σπάρτης αν γίνεται να δωρίσουν τα όργανά του, να ξέρω ότι υπάρχει, αλλά δεν πρόλαβαν», κατέληξε συντετριμμένη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top