Μαίρη Παναγάκου: Στο νοσοκομείο πριν την κηδεία του γιου της

Η ανάρτηση της μαγείρισσας μετά την αυτοκτονία του μοναχογιού της

Όσα είπε η Μαίρη Παναγάκου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την αυτοκτονία του γιου της και αυτούς που τον εξώθησαν σε αυτήν

Σήμερα, Τετάρτη, θα γίνει η κηδεία του 43χρονου Αντώνη Παναγάκου, γιου της γνωστής μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του το απόγευμα της Δευτέρας στη Μάνη

Ο Αντώνης Παναγάκος έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα όπλο, που κατείχε νόμιμα

Ο Αντώνης Παναγάκος έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα όπλο, που κατείχε νόμιμα

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχθεί στις 4:00 μμ στο Β΄ Κοιμητήριο Σπάρτης, όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα γίνει η ταφή του Αντώνη Παναγάκου.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό από την εκπομπή Super Κατερίνα, ότι η Μαίρη Παναγάκου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας, καθώς εμφάνισε πολύ υψηλή πίεση.

Η μητέρα του, μιλώντας χθες σε τηλεοπτικές εκπομπές, κατήγγειλε ότι ο γιος της είχε πέσει θύμα ανηλεούς bullying και δεχόταν απίστευτο πόλεμο από κάποιους ανθρώπους στον Κότρωνα της Μάνης, οι οποίοι δεν αποδέχονταν το κοινωνικό του έργο. 

Μαίρη Παναγάκου: Η μαγείρισσα μιλά για την αυτοκτονία του γιου της

Πριν από λίγο, σε μια συγκινητική ανάρτησή της στο Facebook, θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους, που έσπευσαν να της εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του μονάκριβου γιου της. 

«Δεν έχω λόγια να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για τη λατρεία που δείχνετε στον ένα και μοναδικό Αντώνη μου! Πιστεύω ότι αυτό ήθελε να διαπιστώσει από 'κεί ψηλά, την αποδοχή σας στο έργο του, το ήθος του, την προσωπικότητά του, τον ανδρισμό του, την υπερηφάνεια του, αλλά πρωταρχικά το έργο που πρόσφερε στον αγαπημένο του τόπο και την Εκκλησία με την ευρύτερη έννοια», έγραψε η κ. Παναγάκου. 

Μαίρη Παναγάκου: «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»

«Η θλίψη μου, η οδύνη και η απουσία του δεν περιγράφεται. Όμως θα ακολουθήσω πιστά τις τελευταίες του επιθυμίες όπως μου τις περιγράφει στην τελευταία του επιστολή με τίτλο "αγαπημένη μου μανούλα" και έχω ιερή υποχρέωση να σεβαστώ την επιθυμία του να φύγει από αυτή τη σάπια κοινωνία. Όμως θα τιμωρήσω τους δολοφόνους του, αυτούς που τον έσπρωξαν σε αυτό τον όλεθρο μέχρις εσχάτων!», συνεχίζει στην ανάρτησή της. 

Η μητέρα του Αντώνη Παναγάκου, Μαίρη, σε αναρτησή της στο Facebook δίνει υπόσχεση ότι θα τιμωρήσει τους ανθρώπους που εξώθησαν τον γιο της στην αυτοκτονία

Η μητέρα του Αντώνη Παναγάκου, Μαίρη, σε αναρτησή της στο Facebook δίνει υπόσχεση ότι θα τιμωρήσει τους ανθρώπους που εξώθησαν τον γιο της στην αυτοκτονία

Συγκινητική είναι και η αναφορά στον σύζυγό της και πατέρα του γιου της, τον οποίο έχει επίσης χάσει. 

Μάνη: Αυτοκτόνησε ο γιος γνωστής μαγείρισσας

«Αντώνη μου αυτό ήθελες και το πέτυχες!  Όλοι έμαθαν το έργο σου και όλοι σε συνεχάρησαν, όλοι, μα όλοι σε αγαπάνε! Καλό ταξίδι καρδιά μου, ψυχή μου, τον μπαμπά σου τον βρήκες ή ακόμα τον ψάχνεις; Αντίο για λίγο και καλή αντάμωση!», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top