Μάνη: Αυτοκτόνησε ο γιος γνωστής μαγείρισσας

Η τελευταία ανάρτηση στο Facebook του 43χρονου γιου της Μαίρης Παναγάκου

Η Μαίρη Παναγάκου έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας παραδοσιακές κυρίως συνταγές της Ελλάδας - Open

Τέλος στη ζωή του έβαλε χθες το μεσημέρι ο γιος της γνωστής μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, Αντώνης, βυθίζοντας στο πένθος τον Κότρωνα της Μάνης

Ο 43χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα. Συγγενικά του πρόσωπα άκουσαν τον πυροβολισμό, έτρεξαν και τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

Η γνωστή μαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου με τον γιο της Αντώνη - Facebook

Η γνωστή μαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου με τον γιο της Αντώνη - Facebook

Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου  οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τα τραύματά του όμως ήταν βαριά, με αποτέλεσμα να καταλήξει μετά από λίγη ώρα. 

Οι τοπικές αρχές ερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση, καθώς θέλουν να ξεκαθαρίσουν τις συνθήκες θανάτου του. 

Σήμερα θα γίνει η νεκροτομή, ενώ έχουν ήδη καταθέσει στις αρχές συγγενικά του πρόσωπα και φίλοι. 

Ο Αντώνης Παπαγάκος, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του - Facebook

Ο Αντώνης Παπαγάκος, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του - Facebook

Ο 43χρονος ήταν ένας άνθρωπος που βρισκόταν πάντα στο πλευρό όσων είχαν ανάγκη. Ήταν επίτροπος στην τοπική ενορία και δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στην περιοχή, διατηρώντας ενοικιαζόμενα δωμάτια. 

Πριν λίγο καιρό είχε πουλήσει και μια ταβέρνα που διατηρούσε στην παραλία του Κότρωνα. Ήταν ένας άνθρωπος που έδειχνε να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο οι αρχές δίνουν μεγάλη έμφαση στην τελευταία του ανάρτηση στο Facebook, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός. 

«7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις… άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και το προκαλέσατε αυτά είστε απλά για να γελάω μαζί σας», έγραψε. 

Η μητέρα του, είναι συντετριμμένη και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε για πάντα ο μοναχογιός της. 

«Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, “καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλύτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στο Θεό που λάτρευες!” Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιον θα αγκαλιάζω, ποιον θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει; Ποιος θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου;», έγραψε η Μαίρη Παναγάκου στο Facebook.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top