Κόντρα Νικολούλη - Κούγια για την υπόθεση της μητέρας από την Πάτρα

«Οι διάλογοι στο δελτίο τύπου του κ.Κούγια είναι φανταστικοί»

Tι ανέφεραν στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» πηγές από το περιβάλλον της Αγγελικής Νικολούλη για τα όσα ισχυρίζεται ο Αλέξης Κούγιας

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Αγγελικής Νικολούλη και του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση θανάτων των κοριτσιών από την Πάτρα, με κατηγορούμενη τη μητέρα τους, η οποία εκπροσωπείται από τον γνωστό ποινικολόγο. 

Στην εκπομπή της περασμένης Παρασκευής, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη φιλοξένησε δηλώσεις του ιατροδικαστή Νίκου Καρακούκη, ενώ στο πάνελ βρισκόταν και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. Ο Αλέξης Κούγιας επιμένει στους ισχυρισμούς του για «κατασκευή στοιχείων» από την πλευρά των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά. 

Καρακούκης για Κούγια: «Κωμικά όσα λέει, τα στοιχεία μιλάνε»

Το πρωί του Σαββάτου, ο συνήγορος της μητέρας από την Πάτρα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». «Χτες η εκπομπή ήταν στημένη με τον κ. τον Λέων και τον κ. Καρακούκη. Δεν έκαναν ούτε ένα τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορούμενης. Η Αγγελική Νικολούλη θα πληρώσει πρόστιμο γι’ αυτή την εκπομπή διότι δεν τήρησε τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η κ. Τσιόλα είπε πως ο Καρακούκης και Καλόγρηας επινόησαν ασφυκτικό θάνατο, τον κατασκεύασαν με ψεύτικα στοιχεία. Πέντε ιατροδικαστές λένε πως η κ. Πισπιρίγκου είναι αθώα. Από την άλλη, έχουμε έναν ιατροδικαστή που δεν έχει πτυχίο. Εγώ θα προβώ σε μηνύσεις. Πέντε ιατροδικαστές δε βρήκαν στοιχεία που να μην αποδεικνύουν αιφνίδιο θάνατο».

Σε μακροσκελές δελτίο τύπου ο Αλέξης Κούγιας κατηγόρησε την Αγγελική Νικολούλη για «στημένες συνεντεύξεις», απείλησε με αγωγή εναντίον της και ανέφερε πως η δημοσιογράφος τού ζήτησε να είναι «ο απόλυτος προσκεκλημένος και μαζί της να διερευνούμε τις υποθέσεις, τις οποίες έχω αναλάβει και θα αποτελούσαν τα κεντρικά θέματα της τηλεοπτικής σεζόν» και πως εκείνος αρνήθηκε. 

Η απάντηση Νικολούλη στον Κούγια

«Όλα αυτά τα 28 χρόνια η Αγγελική Νικολούλη κάνει σωστά τη δουλειά της, τηρώντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Οι διάλογοι που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του κ.Κούγια είναι φανταστικοί. Ό,τι έχει να πει η Αγγελική Νικολούλη θα το πει μέσα από την εκπομπή της» είπαν πηγές από το περιβάλλον της αστυνομικής συντάκτριας και παρουσιάστριας, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top