Βέροια: Στην ανακρίτρια η 29χρονη

Κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της - Τι αναμένεται να ισχυριστεί

Ενώπιον του ανακριτή, στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας βρίσκεται αυτήν ώρα η 29χρονη μητέρα, που κατηγορείται ότι πέταξε το βρέφος της στο φράγμα του ποταμού Αλιάκμονα. Τραγική ειρωνία... σήμερα το κοριτσάκι θα είχε γενέθλια και θα γινόταν ενός έτους.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη γυναίκα την ώρα που φεύγει με ταξί από τον ποταμό Αλιάκμονα, αφήνοντας αβοήθητο το βρέφος μέσα στα παγωμένα νερά του ποταμού. 

Βέροια: «Είναι ένα πονεμένο πλάσμα», λέει ο δικηγόρος της

Στο βίντεο, που παρουσίασε το Open, η νεαρή μητέρα φαίνεται να επιβιβάζεται στο ταξί και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο, όπου άφησε το παιδί της να πεθάνει, με κατεύθυνση τα ΚΤΕΛ. 

Η 29χρονη αναμένεται να ισχυριστεί σήμερα ότι το μωρό διέφυγε της προσοχής της, μπουσούλησε κι έπεσε από τη γέφυρα του Αλιάκμονα

Η 29χρονη αναμένεται να ισχυριστεί σήμερα ότι το μωρό διέφυγε της προσοχής της, μπουσούλησε κι έπεσε από τη γέφυρα του Αλιάκμονα

Η 29χρονη μάλιστα φέρεται να περπάτησε σχεδόν ένα χιλιόμετρο, κρατώντας το 11 μηνών κοριτσάκι της στην αγκαλιά πριν το πετάξει στο ποτάμι. 

Βέροια: Ασφυκτικός ο θάνατος του μωρού που το πέταξε η μητέρα στο ποτάμι

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε στο φράγμα του Αλιάκμονα με ταξί το μεσημέρι του Σαββάτου. Με το μωρό της αγκαλιά περπάτησε περίπου 20 λεπτά έως την πρώτη προβλήτα του ποταμού, έμεινε εκεί για άγνωστο χρονικό διάστημα και μετά πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα. 

Βέροια: Συγκλονίζει ο πατέρας - «Περπατάω και λυγίζουν τα γόνατά μου»

Ο οδηγός ταξί που την παρέλαβε από το σημείο, κατέθεσε στις αρχές ότι δεν ήταν καθόλου ταραγμένη και η φωνή της στο τηλέφωνο, όταν τον κάλεσε για να την παραλάβει, ήταν πολύ ψύχραιμη. 

Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που η 29χρονη φεύγει από το σημείο, όπου άφησε το παιδί της να πεθάνει

Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που η 29χρονη φεύγει από το σημείο, όπου άφησε το παιδί της να πεθάνει

Βέροια: «Η μητέρα ρωτά συνεχώς αν το παιδί της είναι ζωντανό»

Η 29χρονη φέρεται να του ζήτησε να τη μεταφέρει στην περιοχή των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα πέρασε τη νύχτα σε ένα ξενοδοχείο και την επόμενη μέρα επέστρεψε στο σπίτι της χωρίς το παιδί. Όταν ο παππούς τη ρώτησε που είναι το μωρό εκείνη του απάντησε «είναι καλά εκεί που βρίσκεται». Ο παππούς όμως ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ανακάλυψε την τραγική αλήθεια. 

Βέροια: Απολογείται σήμερα η 29χρονη

Η 29χρονη ενώ αρχικά υπέδειξε στους αστυνομικούς το μέρος, όπου είχε εγκαταλείψει το μωρό της, στη συνέχεια ανασκεύασε λέγοντας ότι το μωρό μπουσούλησε κι έπεσε από τη γέφυρα. 

Αλιάκμονας: «Μπουσουλούσε και έπεσε» - Η μητέρα «σπάει» τη σιωπή της

«Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου, πάρα πολύ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Αλιάκμονας: Έγινε μυστικά η κηδεία του βρέφους - «Ξεσπά» στο Star ο πατέρας

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, είχε ωραία μέρα, και την πήγα βόλτα. Και την άφησα κάτω για λίγο. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε μέσα στο ποτάμι. Αυτό», συμπλήρωσε και κατέληξε: «δεν μπορούσα να τη βγάλω από μέσα. Ναι, δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω».

Βέροια: Αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα

Η 29χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές, με τελευταία φορά όταν ήταν έγκυος. 

Βέροια: Αυτή είναι η μητέρα που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Σύμφωνα με την οικογένειά της είχε σταματήσει τη φαρμακευτική της αγωγή, αλλά έδειχνε να είναι καλά. Ωστόσο κατήγγειλε πως κοινωνικοί λειτουργοί είχαν να εμφανιστούν στο σπίτι τους για να την παρακολουθήσουν περίπου τέσσερις μήνες. 

Bέροια: «Δε σκότωσα το μωρό μου, δε ξέρω τι έγινε» λέει τώρα η 29χρονη

«Ποιοι κοινωνικοί λειτουργοί; Από τον Αύγουστο είχανε να έρθουνε εδώ; Γιατί δεν ξέρανε; Γνωρίζανε την περίπτωση το παιδιού. Μας λέγανε θα ερχόμαστε κάθε μήνα, μία ή δύο φορές, αλλά ούτε καν πατήσανε, εμείς εδώ δεν έχουμε κοινωνικούς λειτουργούς», είπε ο παππούς της 29χρονης στην ΕΡΤ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top