Ευρυτανία: Συνεχίζεται το θρίλερ της 48χρονης – Αγνοείται για 74 ημέρες

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε κλειδωμένο στη μέση της γέφυρας

Ευρυτανία: Συνεχίζεται Το Θρίλερ Με Εξαφάνιση Της 48χρονης

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της Ευρυδίκης Τσιτουρή στην Ευρυτανία εδώ και εβδομήντα τέσσερις ημέρες.

Η οικογένεια της εξακολουθεί να μην έχει κανένα νεότερο, όταν το αυτοκίνητο της 48χρονης Ευρυδίκης βρέθηκε κλειδωμένο στη μέση της γέφυρας Τατάρνας στην Λίμνη Κρεμαστών. 

Ευρυτανία: Μυστήριο με τον θάνατο αστυνομικού - Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα

Οι έρευνες, που είχαν ξεκινήσει στη λίμνη, έχουν σταματήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ενώ ανοιχτό τον φάκελο της εξαφάνισης έχει η Αστυνομία, χωρίς όμως να έχει κάποιο στοιχείο που θα την οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: «Συντετριμμένος» δήλωσε ο 25χρονος 

Παράλληλα, τον ερχόμενο Ιανουάριο θα εξεταστεί η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας για την οποία η 48χρονη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της, όπως αναφέρει η δικηγόρος και φίλη της αγνοουμένης, η οποία ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε η 48χρονη πριν εξαφανιστεί.

Ακρίβεια: Οι ανατιμήσεις κόβουν γάλα και τυρί στα νοικοκυριά

«Δεν έχω καμία ενημέρωση για την υπόθεση. Οι έρευνες έχουν σταματήσει στη λίμνη, αφού δεν βρέθηκε κάτι. Τον Ιανουάριο θα εκπροσωπήσω την Ευρυδίκη στο δικαστήριο για την καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας που είχε κάνει», δήλωσε η δικηγόρος Βαλεντίνη Μέτου.

Οπως είχε αναφέρει η κα Μέτου λίγα 24ωρα μετά την εξαφάνιση της φίλης της, η Ευρυδίκη ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι της και να μείνει στην Αθήνα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top