Γυναικοκτονία στον Πειραιά: «Συντετριμμένος» δήλωσε ο 25χρονος 

Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί – «Η κοκαΐνη φταίει» ισχυρίζεται   

O 25χρονος κατηγορούμενος για τη γυναικοκτονία οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά (Video Star)  

Συντετριμμένος δήλωσε μέσω του δικηγόρου του ο 25χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 19χρονης συντρόφου του στον Πειραιά, ο οποίος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, υπό δρακόντεια  μέτρα ασφάλειας, φορώντας κουκούλα και μάσκα.

 

Με δρακόντεια μέτρα ασφάλεια προσχήχθη ο 25χρονος κατηγορούμενος στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά  (πηγή Star)   

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: 25χρονος σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του 

 

Ο κατηγορούμενος για τη γυναικοκτονία, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια την προσεχή Πέμπτη, με τον δικηγόρο του να δηλώνει στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά ότι «μου έχει δηλώσει την μεταμέλειά του, είναι συντετριμμένος».

Γυναικοκτονία Πειραιά:Η τελευταία ανάρτηση του δράστη - Πώς έγινε το φονικό

Ο 25χρονος κατηγορούμενος φέρεται να έχει δηλώσει στους αστυνομικούς ότι αιτία της πράξης του ήταν η παθολογική ζήλεια για τη 19χρονη, όπως και κάποια μηνύματα, αλλά και ότι τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης, πριν πάρει το όπλο και την πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι. 

Γυναικοκτονία Πειραιά:Η τελευταία ανάρτηση του δράστη - Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δολοφονία της 19χρονης έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη, ενώ λίγες αργότερα και αφού περιηγήθηκε στους δρόμους του Πειραιά με το αυτοκίνητό του, παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου, όπου ομολόγησε στους αστυνομικούς την πράξη του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι περίμενε να περάσει η επήρεια της κοκαΐνης προτού παραδοθεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top