Π.Φάληρο: Σεξουαλική επίθεση σε 16χρονη σε τραμ - Δεν τη βοήθησε κανείς

Η μαθήτρια περιγράφει τον τρόμο που έζησε

Σοκάρουν οι περιγραφές της μητέρας για τη σεξουαλική επίθεση της 16χρονης μαθήτριας στο Παλαιό Φάληρο - Βίντεο από MEGA

Νέα σεξουαλική επίθεση σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο, όπου αυτή τη φορά 16χρονη μαθήτρια δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο τραμ.

Π. Φάληρο: Η στιγμή που η μητέρα του «δράκου» μαθαίνει ότι συνελήφθη

Το περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ του Mega, στο οποίο αποκαλύπτεται ότι άγνωστος και νεαρός άνδρας φέρεται ότι παρενόχλησε 16χρονη μαθήτρια μέσα στο βαγόνι του τραμ, μέρα – μεσημέρι, μπροστά στους έντρομους επιβάτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος και, όπως είπε το κορίτσι, δεν αντέδρασαν. 

Βιαστής Παλαιό Φάληρο: «Ήθελα να κάνω οπωσδήποτε σεξ»

Ο δράστης, μάλιστα, αποφάσισε να «μιμηθεί» τον «δράκο με το τατουάζ» και «χτύπησε» στο ίδιο σημείο του Παλαιού Φαλήρου. 

Παλαιό Φάληρο: Στον ανακριτή ο «βιαστής με το τατουάζ»

Σοκάρουν οι περιγραφές της μητέρας του 16χρονου κοριτσιού: «Άρχισε να τρίβεται πάνω της, την ώρα που πάει να σηκωθεί λοιπόν την κατεβάζει κάτω αυτός και τις έπιασε τα οπίσθια. Αυτός θα μπορούσε να την έχει τραβήξει, να την έχει χτυπήσει και οι άλλοι απλά θα ήταν θεατές» ξεσπά η μητέρα του θύματος.

Τον έχει καταγράψει σε βίντεο 

Η 16χρονη χρησιμοποίησε το τραμ για να επιστρέψει στο σπίτι της από το σχολείο. Στην απέναντι θέση κάθισε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Η ανήλικη τον κατέγραψε με το κινητό της και μετά από λίγο ξεκίνησε ο εφιάλτης της, όπως περιγράφει η ίδια στο MEGA, όπου μίλησε με τη συγκατάθεση της μητέρας της. 

Βιαστής με τατουάζ: «Τον θέλω νεκρό, να τον σκοτώσουν», λέει η μητέρα του

Παρόλο που η ανήλικη κοπέλα άρχισε να φωνάζει κανένας συνεπιβάτης δεν τη βοήθησε, όμως βρήκε τη δύναμη η ίδια να καλέσει την αστυνομία. «Με άγγιξε στα οπίσθια και κατεύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο. Την ώρα που τραβάω το χέρι και πάω να φύγω αρχίζει να με χουφτώνει και αρχίζω να φωνάζω» περιγράφει η 16χρονη.

Η στιγμή της σύλληψης του βιαστή με το τατουάζ - Δείτε βίντεο

«Άρχισε στρίγγλιζε το παιδί να βοηθήσει κάποιος μέσα από το τραμ, ένας άνθρωπος δε βρέθηκε, μου έκανε τρομερή εντύπωση, πετάχτηκε μία κυρία κάποια στιγμή τι να κάνουμε θα μας μαχαιρώσει αυτός», είπε η μητέρα της 16χρονης.

Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο βιαστής με το τατουάζ

«Κατευθύνθηκα προς τον οδηγό να του πω τι συνέβη και αυτός μου είπε δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Πήρα το θάρρος και κάλεσα μόνη μου την αστυνομία» αναφέρει στη συγκλονιστική περιγραφή της η 16χρονη. 

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο «βιαστής με το τατουάζ» μπαίνει στο Ι.Χ. της 24χρονης

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος δράστης βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας κι η υπόθεση παραπέμπεται στη δικαιοσύνη. 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top