Βιαστής Παλαιό Φάληρο: «Ήθελα να κάνω οπωσδήποτε σεξ»

Κυνικός ο «βιαστής με το τατουάζ» - Τι είπε στους αστυνομικούς

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 45χρονος «βιαστής με το τατουάζ», ο οποίος βρέθηκε σήμερα στον ανακριτή, μετά τη σύλληψή του στην Αλβανία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι προέβη στις αποτρόπαιες πράξεις του επειδή «ήθελε να κάνει οπωσδήποτε σεξ» και ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Παλαιό Φάληρο: Στον ανακριτή ο «βιαστής με το τατουάζ»

«Το έκανα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ήθελα να κάνω σεξ. Η πρώτη κοπέλα κόρναρε συνεχώς και φοβήθηκα και έτρεξα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ και πέτυχα την άλλη στη στάση», υποστήριξε με κυνισμό ο 45χρονος.

Βιαστής με τατουάζ: «Τον θέλω νεκρό, να τον σκοτώσουν», λέει η μητέρα του

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε, αφού βίασε την κοπέλα στη στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο, πήγε στο σπίτι του. Κατάλαβε ότι τον ψάχνουν όταν είδε το τατουάζ του στην τηλεόραση. «Έφυγα στην Αλβανία μόλις το είδα», πρόσθεσε.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας είναι το γεγονός ότι ο φερόμενος ως βιαστής δεν ανέφερε καθόλου τη λέξη «βιασμός», αλλά τη λέξη «σεξ».

βιαστής με τατουάζ

«Ήθελα να κάνω σεξ», υποστήριξε με κυνισμό ο «βιαστής με το τατουάζ»

Παλαιό Φάληρο: Πώς έγινε η σύλληψή του 45χρονου

Στη σύλληψή του «βιαστή του Φαλήρου» φτάσαμε μετά από τις τρεις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με τον Αλβανό ομόλογο του, Μπλέντι Τσούτσι. 

Ο κ. Θεοδωρικάκος του ζήτησε τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου, καθώς επίσης και τη συνέχιση της καλής συνεργασίας των διωκτικών αρχών των δύο χωρών. 

Στις 11 το βράδυ ο Αλβανός υπουργός ενημέρωσε τον κ. Θεοδωρικάκο ότι έχει συλληφθεί και του είπε ότι θα τον παραδώσουν στους Έλληνες αστυνομικούς στα σύνορα της Κακαβιάς, όπως και έγινε. 

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης, είδαν τον δράστη να κουτσαίνει. Ρωτήσαν τι συνέβη και οι Αλβανοί αστυνομικοί που τον συνόδευαν στα σύνορα τους απάντησαν ότι ξυλοκοπήθηκε από πολίτες κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την σύλληψή του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top