Βιαστής με τατουάζ: «Τον θέλω νεκρό, να τον σκοτώσουν», λέει η μητέρα του

Ξεσπά η μητέρα του 45χρονου που συνελήφθη στην Αλβανία

Ξέσπασε η μητέρα του 45χρονου επονομαζόμενου βιαστή με το τατουάζ, μετά τη σύλληψή του τα ξημερώματα στον Αυλώνα της Αλβανίας

Η γυναίκα, στο διαμέρισμα της οποίας έμενε ο δράστης μετά το διαζύγιό του, είχε πέσει και η ίδια θύμα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς ο γιος της είχε βίαια ξεσπάσματα πάνω της. 

Η στιγμή της σύλληψης του βιαστή με το τατουάζ - Δείτε βίντεο

Η στιγμή που οι αλβανικές αρχές παραδίδουν τον βιαστή με το τατουάζ στις ελληνικές αρχές - Top Channel Albania

«Τον θέλω νεκρό, θέλω να πεθάνει, να τον σκοτώσουν. Δεν είναι παιδί μου», είπε η γυναίκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συνέχισε:

ο βιαστής με το τατουάζ

Η μητέρα του 45χρονου, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και μια απόπειρα βιασμού δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του - Facebook

«Είμαι στεναχωρημένη και άρρωστη. Θα πεθάνω. Θέλω να τον σκοτώσουν και να μου πουν κι εμένα να το κάνω μαζί τους. Δεν τον θέλω, δεν είναι το παιδί μου».

Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο βιαστής με το τατουάζ

Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο 45χρονος δεν της είπε τίποτα για τον βιασμό της 34χρονης και την απόπειρα βιασμού μιας 24χρονης στο Παλαιό Φάληρο και ότι εξαφανίστηκε. Πρόσθεσε ότι ο γιος της είναι αλκοολικός και πως στο διαμέρισμά τους βρέθηκε από τους αστυνομικούς και ποσότητα ναρκωτικών. 

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο «βιαστής με το τατουάζ» μπαίνει στο Ι.Χ. της 24χρονης

«Δεν έχει μυαλό, τώρα θα πληρώσει για ό,τι έκανε. Είναι ντροπή. Δε θέλω να τον δω. Μετά από όσα έκανε για μένα είναι πεθαμένος», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top