Η στιγμή της σύλληψης του βιαστή με το τατουάζ - Δείτε βίντεο

Ξηρά τροφή και αλκοόλ κατανάλωνε ο 45χρονος όσο κρυβόταν σε διαμέρισμα

Η στιγμή της σύλληψης του βιαστή με το τατουάζ - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε διαμέρισμα του έκτου ορόφου πολυκατοικίας στην Αυλώνα της Αλβανίας κρυβόταν ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ, ο οποίος συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα για τον βιασμό μιας 34χρονης και την απόπειρα βιασμού σε βάρος 24χρονης στο Παλαιό Φάληρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στη 01:00 ώρα Ελλάδος, οι ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας βρέθηκαν έξω από το συγκεκριμένο διαμέρισμα και εισέβαλαν σε αυτό, αιφνιδιάζοντας τον καταζητούμενο. 

Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο βιαστής με το τατουάζ

Εκτιμάται ότι ο 45χρονος είχε βρει προσωρινό καταφύγιο στην πατρίδα του και είχε σκοπό να διαφύγει σε άλλη χώρα της Ευρώπης. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα, όπου κρυβόταν, βρέθηκε ξηρά τροφή, κονσέρβες, τσίπουρο και ουίσκι. Φαίνεται μάλιστα ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, καθώς δίπλα του βρέθηκαν άδεια μπουκάλια.

ο βιαστής με το τατουάζ

Ο βιαστής με το τατουάζ φέρεται να συντηρήτουν με ξηρά τροφή και αλκοόλ - Facebook

Στις 02:30 ο άνδρας παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς και πλέον κρατείται στη ΓΑΔΑ. Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

«Στρίμωξαν» τον «βιαστή με το τατουάζ» - Έφοδος στο πατρικό σπίτι του

Την είδηση της σύλληψης του 45χρονου έκανε γνωστή νωρίς το πρωί ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος στο Twitter.

Η στιγμή της σύλληψης του 45χρονου στην Αλβανία - Top Channel Albania

«Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο. Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του», έγραψε.

Βιαστής με τατουάζ: «Για μένα έχει πεθάνει», λέει η μητέρα του

Ο υπουργός είχε επικοινωνήσει χθες με τον Αλβανό ομόλογό του για την επιτάχυνση των διαδικασιών εντοπισμού του 45χρονου.

Ο 45χρονος αναγνωρίστηκε από τα θύματά του λόγω ενός χαρακτηριστικού τατουάζ που είχε στο χέρι, αλλά και από DNA που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της 24χρονης. 

Παλαιό Φάληρο: O βιασμός της 34χρονης

Την περασμένη Κυριακή, όπως κατήγγειλε η 34χρονη, θύμα του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ, στις 04:00 τα ξημερώματα κι ενώ περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της, στο αεροδρόμιο την πλησίασε ο δράστης με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε κοντινό πάρκο. 

Παλαιό Φάληρο: Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής με το τατουάζ

Άρχισε να την απειλεί πως θα τη μαχαιρώσει εάν φωνάξει, με αποτέλεσμα η κοπέλα, σε κατάσταση σοκ, να μην αντιδράσει. Στη συνέχεια την έγδυσε και τη βίασε. Μετά την αποτρόπαια πράξη του μάλιστα τη ρώτησε αν θέλει να γίνει το κορίτσι του.

Η γυναίκα μάζεψε τα πράγματά της και πήγε ξανά στη στάση, όπου βρισκόταν ένας άνδρας, στον οποίο όμως δεν είπε τίποτα από φόβο και ντροπή, όπως είπε στους αστυνομικούς. 

Παλαιό Φάληρο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο του «βιαστή με το τατουάζ»

Ο βιαστής την πλησίασε ξανά, την πήρε αγκαλιά και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της. Όταν του αρνήθηκε, την απείλησε ξανά με τη ζωή της λέγοντας πως αν μιλήσει σε κάποιον θα τη σκοτώσει, και έφυγε με κατεύθυνση προς Γλυφάδα.

Παλαιό Φάληρο: Η απόπειρα βιασμού 24χρονης

Λίγο νωρίτερα, στη Λεωφόρο Αμφιθέας, ο ίδιος είχε επιχειρήσει να βιάσει άλλη γυναίκα, η οποία γλίτωσε χάρη στην άμεση αντίδρασή της, με φωνές και χτυπήματα.

Όπως φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο από καφέ στη Λεωφόρο Αμφιθέας, η γυναίκα, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητό της, αρχικά πάτησε κόρνα όταν συνειδητοποίησε ότι μέσα στο όχημα βρίσκεται ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι.

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο «βιαστής με το τατουάζ» μπαίνει στο Ι.Χ. της 24χρονης

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς κατάστημα εστίασης, χτύπησε την τζαμαρία και σταμάτησε μπροστά στην είσοδο. Ο επίδοξος βιαστής, ο οποίος είχε μπει στο πίσω κάθισμα, έφυγε έντρομος με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Συγγρού, πριν «χτυπήσει» ξανά γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα.

Η νεαρή γυναίκα κατέβηκε από το όχημά της και οι υπάλληλοι του καταστήματος πλησίασαν προς το μέρος της, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Εκεί τους εξήγησε τι είχε συμβεί, περιγράφοντας τον τρόμο που έζησε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top