Βιαστής με τατουάζ: «Για μένα έχει πεθάνει», λέει η μητέρα του

Είχε κακοποιήσει κι άλλη γυναίκα πριν από έξι μήνες

Διεθνές ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον 45χρονο, ο οποίος βίασε μια γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο την περασμένη εβδομάδα κι επιχείρησε να επιτεθεί σε μία ακόμα. 

Π. Φάληρο: Ποιος είναι ο «βιαστής με το τατουάζ» - Τον ψάχνουν στην Αλβανία

Ο άνδρας φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία στις 27 Οκτωβρίου. Οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν από κάμερες ασφαλείας στο Παλαιό Φάληρο, από περιγραφές που έδωσαν τα θύματα στις καταθέσεις τους, αλλά και από γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στα ρούχα της γυναίκας που έπεσε θύμα βιασμού, όπως και στο αυτοκίνητο της δεύτερης γυναίκας, την οποία αποπειράθηκε να βιάσει. 

Παλαιό Φάληρο: «Για μένα έχει πεθάνει»

Η μητέρα του 45χρονου, μιλώντας στην ΕΡΤ ξέσπασε, καταγγέλλοντας ότι είχε πέσει και η ίδια θύμα κακοποίησης από τον γιο της, ο οποίος ήταν εξαιρετικά βίαιος. 

Φάληρο βιαστής 1

Ο 45χρονος που καταζητείται για τον βιασμό της 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο - Facebook

«Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη, μου έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω», είπε. 

Παλαιό Φάληρο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο του «βιαστή με το τατουάζ»

Γείτονες του καταζητούμενου δράστη είπαν πως είχε συχνά βίαια ξεσπάσματα και μέσα από το διαμέρισμά του ακούγονταν φωνές, με αποτέλεσμα να καλούν την αστυνομία. 

Παλαιό Φάληρο: Είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα

Ο 45χρονος εδώ και τρία χρόνια έμενε με τη μητέρα του στο Παλαιό Φάληρο, είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών. Φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ και να έχει συχνά βίαια ξεσπάσματα. 

Παλαιό Φάληρο: «Φοβάμαι, με απείλησε ότι θα με σφάξει», λέει η 34χρονη

Φάληρο βιαστής 2

Ο 45χρονος φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία και έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης - Facebook

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από έξι μήνες περίπου είχε επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα, η οποία ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες για να σωθεί. 

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο-ντοκουμέντο από επίθεση του βιαστή σε άλλη γυναίκα

Τότε, με άγνωστο τρόπο είχε καταφέρει να παρασύρει τη νεαρή γυναίκα στο σπίτι που διέμενε με τη μητέρα του, την κακοποίησε και την τραυμάτισε σοβαρά. Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές βοήθειας της γυναίκας και ειδοποίησαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα αυτός να τρομάξει και να την αφήσει να φύγει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top