Π. Φάληρο: Ποιος είναι ο «βιαστής με το τατουάζ» - Τον ψάχνουν στην Αλβανία

Θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης

Οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών φέρεται να είναι ο 45χρονος βιαστής του Παλαιού Φαλήρου / Βίντεo από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 45χρονου «βιαστή με το τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο έχει εξαπολύσει η αστυνομία. Πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο άνδρας ενδέχεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Παλαιό Φάληρο: Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής με το τατουάζ

Ένας 45χρονος Αλβανός, οικογενειάρχης με δύο παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες του Open, φέρεται να είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης ενός βιασμού και μιας απόπειρας βιασμού σε βάρος δύο γυναικών στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Παλαιό Φάληρο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο του «βιαστή με το τατουάζ»

Τον κατηγορούμενο ταυτοποίησε, μετά από ενδελεχή έρευνα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι ο αλλοδαπός, που φέρει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί χέρι του, έχει διαφύγει, πιθανότατα, στην Αλβανία και για αυτό τον λόγο αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. 

Παλαιό Φάληρο: «Φοβάμαι, με απείλησε ότι θα με σφάξει», λέει η 34χρονη

Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

βιαστής με τατουάζ

Ο 45χρονος «βιαστής με το τατουάζ» που ψάχνει η αστυνομία

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την ταυτοποίηση του «βιαστή με το τατουάζ»

Ανακοίνωση για την ταυτοποίηση του «βιαστή με το τατουάζ» που κατηγορείται για έναν βιασμό και μια απόπειρα βιασμού εξέδωσε η αστυνομία. Σε αυτό αναφέρει:

«Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται».

Βίντεο-ντοκουμέντο από επίθεση του βιαστή στην 24χρονη γυναίκα / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Παλαιό Φάληρο: Το χρονικό της φρίκης για τα δύο θύματα του «βιαστή με το τατουάζ»

Ο δράστης τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10) επιτέθηκε αρχικά σε μία 24χρονη, εισβάλλοντας στο πίσω κάθισμα του οχήματός της, που ήταν σταματημένο σε φανάρι σε παράδρομο της Λεωφόρου Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε να ακολουθήσει τις οδηγίες του και να οδηγήσει μέχρι ένα απόμερο σημείο.

Η γυναίκα είχε άμεση αντίδραση και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο ακριβώς μπροστά από ένα 24ωρο κατάστημα εστίασης στη Λεωφόρο Αμφιθέας, όπου σταμάτησε μπροστά στην είσοδο, πάτησε κόρνα και φώναζε βοήθεια προκειμένου να βγουν οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα.

Ο επίδοξος βιαστής, ο οποίος είχε μπει στο πίσω κάθισμα, έφυγε έντρομος με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Συγγρού, ενώ η νεαρή γυναίκα κατέβηκε από το όχημά της και οι υπάλληλοι του καταστήματος πλησίασαν προς το μέρος της, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Λίγο αργότερα, «χτύπησε» ξανά γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής. Αυτή τη φορά όμως το 34χρονο θύμα δεν κατάφερε να σωθεί από τα χέρια του «βιαστή με το τατουάζ».

Η 34χρονη κατήγγειλε ότι περίμενε το λεωφορείο στη στάση επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος για να πάει στη δουλειά της όταν ξαφνικά την πλησίασε ένας άγνωστος. Ο δράστης, με την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, την έριξε στο έδαφος, της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, ο βιαστής, μόλις ολοκλήρωσε την πράξη του, σηκώθηκε και με ειρωνικό ύφος τη ρώτησε «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top