«Στρίμωξαν» τον «βιαστή με το τατουάζ» - Έφοδος στο πατρικό σπίτι του

Βγαίνει διεθνές ένταλμα σύλληψης

Έφοδο στο πατρικό σπίτι του «βιαστή με το τατουάζ» έκανε η μυστική υπηρεσία της Αλβανίας / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον «βιαστή με το τατουάζ», ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Την ίδια ώρα, οι αλβανικές αρχές, που πραγματοποίησαν έφοδο στο πατρικό σπίτι του «δράκου» του Παλαιού Φαλήρου, φαίνεται ότι έχουν στριμώξει τον δράστη.

Βιαστής με τατουάζ: «Για μένα έχει πεθάνει», λέει η μητέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Σπύρος Λάμπρου, κανονικά θα έπρεπε να εκδοθεί διεθνές ένταλμα, να πάει στην Interpol και μετά να αρχίσουν οι έρευνες από την αστυνομία της Αλβανίας. 

βιαστής με τατουάζ

Θέμα ημερών η σύλληψη του «βιαστή με το τατουάζ»

Ωστόσο, υπάρχουν πρωτόκολλα συνεργασίας και ήδη δύο κλιμάκια της Μυστικής Υπηρεσίας Τιράνων φέρεται να έχουν εισβάλλει στο πατρικό σπίτι του 45χρονου κατηζητούμενου και να έχουν ανακρίνει συγγενικό του πρόσωπο. Το εν λόγω πρόσωπο φέρεται να υποστήριξε ότι πληροφορήθηκε πως ο άνδρας βρίσκεται στην περιοχή, όμως ο ίδιος έχει να τον δει έξι χρόνια.

Οι ίδιες πληροφοριες αναφέρουν ότι οι αλβανικές αρχές τον έχουν στριμώξει σε ένα χωριό στην περιοχή του Αυλώνα σε σπίτι σεσημασμένου κακοποιού. Θεωρούν ότι θα χρησιμοποιήσει την Αλβανία ως ενδιάμεσο σταθμό και θα εξαφανιστεί. 

Παλαιό Φάληρο: Θέμα ημερών η σύλληψη του «βιαστή με το τατουάζ» 

Η συλληψη του είναι θέμα ημερών.

Σημειώνεται ότι οι Αλβανοί είναι υποχρεωμένοι βάσει συμφωνιών να εκδίδουν Ευρωπαίους πολίτες που έχουν συλληφθεί στα εδάφη τους. Επιφυλάσσονται, όμως, για Αλβανούς.

Όταν ο κατηγορούμενος συλληφθεί θα τον παραδώσουν σε ελληνικό κλιμάκιο αστυνομικών που βρίσκεται ήδη στα σύνορα. Όμως υπάρχει ένα κώλυμα: ο φερόμενος βιαστής αναζητείται για αδικήματα στη χώρα του, οπότε δεν αποκλείεται να θέλουν να τον δικάσουν εκεί πρώτα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top