Βίντεο ντοκουμέντο: Ο «βιαστής με το τατουάζ» μπαίνει στο Ι.Χ. της 24χρονης

Γύρω από το σπίτι του δρούσε ο «δράκος» του Παλαιού Φαλήρου

Η στιγμή που ο «βιαστής με το τατουάζ» μπαίνει στο αμάξι της 24χρονης / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του «βιαστή με το τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο εξασφάλισε και παρουσιάσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Βαγγέλης Γκούμας. Σε αυτό φαίνεται ο άνδρας να μπαίνει στο αμάξι της 24χρονης κοπέλας.

«Στρίμωξαν» τον «βιαστή με το τατουάζ» - Έφοδος στο πατρικό σπίτι του

Το εν λόγω βίντεο αποτελεί απόδειξη ότι η πρώτη απόπειρα βιασμού, εκείνη της 24χρονης κοπέλας που κατάφερε να διεφύγει, έγινε πολύ κοντά στο σπίτι του. Το υλικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας κοντά στην πλατεία Ντάβαρη.

Βιαστής με τατουάζ: «Για μένα έχει πεθάνει», λέει η μητέρα του

Σε αυτό φαίνεται ο άνδρας να ξεπηδά μέσα από τους θάμνους, να πλησιάζει το γαλάζιο αυτοκίνητο της κοπέλας και να επιβιβάζεται σε αυτό από την πίσω πόρτα.

βίντεο βιαστή με τατουάζ

βίντεο βιαστή με τατουάζ  3

βίντεο βιαστή με τατουάζ 2

Όπως κατήγγειλε το κορίτσι που κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό της και να ζητήσει βοήθεια από 24ωρο κατάστημα, ο φερόμενος βιαστής με την απειλή μαχαιριού την εξανάγκασε να ακολουθήσει την πορεία που της υποδείκνυε, ενώ την χάιδευε στον ώμο και την απειλούσε.

Βίντεο ντοκουμέντο: Γύρω από το σπίτι του δρούσε ο «δράκος» του Παλαιού Φαλήρου

Το Star παρουσίασε νέο βίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά την απόπειρα βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο, όταν στο σημείο έφτασε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., που δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη, αφού το σημείο απέχει μόλις 300 μέτρα από το σπίτι του, στο οποίο πρόλαβε να κρυφτεί. 

Γύρω από το σπίτι του δρούσε ο «δράκος» του Παλαιού Φαλήρου / Βίντεο ντοκουμέντο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Λίγες ώρες μετά, ο 45χρονος ξαναβγήκε και βρήκε το επόμενο θύμα του στην Αγία Σκέπη. Εκεί βίασε μια 34χρονη κοπέλα που περίμενε στη στάση λεωφορείου.

Οι αρχές ενδέχεται να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία του μήπως υπάρχουν κι άλλα θύματα που έχουν διστάσει να καταγγείλουν την επίθεση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top