Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο βιαστής με το τατουάζ

Συνελήφθη ο άνδρας που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Συνελήφθη στην Αλβανία ο βιαστής με το τατουάζ που επιτέθηκε σε γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο - Open

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο βιαστής με το τατουάζ, ο οποίος βίασε την περασμένη εβδομάδα μια 34χρονη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο

βιαστής με τατουάζ Παλαιό Φάληρο

Ο βιαστής με το τατουάζ συνελήφθη στην Αλβανία και βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ - facebook

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο «βιαστής με το τατουάζ» μπαίνει στο Ι.Χ. της 24χρονης

Τη σύλληψή του ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος στο Twitter γράφοντας:

«Στρίμωξαν» τον «βιαστή με το τατουάζ» - Έφοδος στο πατρικό σπίτι του

«Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τάκης Θεοδωρικάκος χθες συνομίλησε για την υπόθεση τρεις φορές με τον Αλβανό ομόλογό του, ζητώντας του να ενταθούν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό και την παράδοση του 45χρονου στις ελληνικές αρχές.

Οι αλβανικές αρχές φέρεται να εντόπισαν τον 45χρονο από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου και αφού τον συνέλαβαν, σήμερα στις 02:00 τα ξημερώματα τον παρέδωσαν στους άνδρες της ΕΛΑΣ.

45χρονος βιαστής με τατουάζ

Ο 45χρονος είναι ήδη στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αθηνών και θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα - Facebook

Φέρεται να κρυβόταν στον 6ο όροφο μιας πολυκατοικίας στον Αυλώνα, στο σπίτι συγγενικού του προσώπου που είχε τα κλειδιά. 

Ο 45χρονος, όταν συνελήφθη δήλωσε από μόνος του ότι θέλει να μεταφερθεί στην Ελλάδα και να δικαστεί εδώ. Έχει ήδη μεταφερθεί στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αθηνών και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Βιαστής με τατουάζ: «Για μένα έχει πεθάνει», λέει η μητέρα του

Παλαιό Φάληρο: Βίαιος και αδίστακτος ο 45χρονος

Πρόκειται για τον 45χρονο D. S., ο οποίος είναι χωρισμένος πατέρας δύο παιδιών κι έμενε μαζί με τη μητέρα του. Μετά τον βιασμό τηςγυναίκας, η οποία περίμενε σε μια στάση λεωφορείου για να πάει στη δουλειά της, διέφυγε στην Αλβανία το πρωί στις 27ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για έναν αδίστακτο και επικίνδυνο βιαστή, ο οποίος πριν από έξι μήνες φέρεται να αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά μια ακόμη γυναίκα.

Ο 45χρονος ταυτοποιήθηκε από το DNA που άφησε στο αυτοκίνητο της 24χρονης γυναίκας, την οποία είχε προσπαθήσει να βιάσει το ίδιο βράδυ που βίασε την 34χρονη.

Ο δράστης δεν είναι σεσημασμένος, όμως φέρεται να έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, ενώ η μητέρα του με την οποία διέμενε, κατήγγειλε ότι είχε πέσει και η ίδια θύμα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς ο δράστης φέρεται να είχε ξεσπάσματα βίας πάνω της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top