Συγκλονίζει η 49χρονη στη Μεσσήνη: Έριξε όλο τον κουβά με το οξύ πάνω μου

«Ζητά συγγνώμη, θέλει να επανορθώσει», λέει ο δικηγόρος του δράστη

Συγκλονίζει η περιγραφή της 49χρονης που δέχθηκε την επίθεση με υδροχλωρικό οξύ απο τον πρώην συζυγό της στη Μεσσήνη.

Όπως αποκαλύπτει μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πάλεψε μαζί του, προσπαθώντας να μη χάσει τις αισθήσεις της.

Μεσσήνη: «Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα. Θα τα καταφέρω»

«Εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε μια σκιά μπροστά μου, δεν κατάλαβα πολλά πράγματα. Απλά ένιωσα τρόμο και μια τεράστια δύναμη να ανταποκριθώ σε αυτό που έκανε αυτός. Το πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή και νομίζω ότι αυτό με βοήθησε να γλιτώσω», είπε η άτυχη γυναίκα.

«Πάλεψα μαζί του πολύ. Πήγε να μου κλείσει τη μύτη και το στόμα με ένα πανί που ήταν εμποτισμένο με καυστικό υγρό. Νε φόβισε πάρα πολύ ότι μπορεί αυτό να ήταν κάτι που θα με έκανε να λιποθυμήσω, να χάσω τις αισθήσεις μου και να μην ξέρω τι μου γίνεται. Δεν το ήθελα με τίποτα, προτιμούσα δηλαδή ό,τι μου συμβεί να το βλέπω να το νιώθω. Αυτό ένιωθα εκείνη τη στιγμή και γι’ αυτό έκανα τόσο τεράστια προσπάθεια να μην καταφέρει αυτός ο άνθρωπος να με κοιμίσει, να με ναρκώσει, το οτιδήποτε», περιγράφει με συγκλονιστικά λόγια.

Μεσσήνη: «Θόλωσα, με είχε φεσώσει παντού. Έχω μετανιώσει»

Όπως λέει, ο πρώην συζυγός της άδειασε όλο το μπουκάλι με το άκουφόρτε πάνω της: «Ήταν ένα μπιτόνι το οποίο το άδειασε σε ένα κουβά και μου το πέταξε στα μούτρα. Απλά ήμουν πάρα πολύ τυχερή που δεν ήμουν πρόσωπο σε αυτόν, να μου πάρει όλο το πρόσωπο, να καταπιώ κάτι, να με κάψει παντού. Είναι στη μια πλευρά πιο πολύ. Ήταν πίσω μου, ήμουν ξάπλα κάτω, με σήκωσε, με τράβηξε από τα μαλλιά. Σηκώθηκα όρθια και μόλις σηκώθηκα όρθια και πήγα να γυρίσω, πήρε τον κουβά και μου τον πέταξε, αλλά δεν είχα προλάβει να γυρίσω όλο το κορμί μου προς αυτόν. Οπότε γι αυτό και θεωρώ ότι δεν έχω κάτι παραπάνω».

Η πρόταση γάμου που απέρριψε το θύμα και η εμμονή του δράστη

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως της επιτέθηκε με καυστικό υγρό καθώς είχαν οικονομικές διαφορές, κάτι που διαψεύδει ο δικηγόρος της 49χρονης.

Μάλιστα, όπως δηλώνει, η αιτία της επίθεσης φαίνεται πως ήταν η απόρριψη του θύματος προς το πρόσωπο του δράστη.

«Δεν υπήρχε καμία οικονομική διαφορά. Όταν προτάθηκε να της δώσει το μονόπετρο, το απέρριψε και μετά ο δράστης με εμμονική διάθεση είχε σχεδιάσει την επίθεση, καθώς τη ζηλοφθονούσε», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o δικηγόρος της 49χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα πρέπει να λάβουμε πιο αυστηρά μέτρα»

Το θύμα επέστρεψε στο σπίτι του πρώην συζύγου της τον Απρίλιο λόγω οικονομικών προβλημάτων. Της είχε κάνει πρόταση γάμου, ενώ συγκατοικούσαν. Φαίνεται όμως ότι δεν μπορούσε να αποδεχθεί την άρνησή της.

Τα πρώτα δείγματα για την βίαιη συμπεριφορά του είχαν αποκαλυφθεί από το 2014m όταν την ξυλοκόπησε, όπως λέει ο συνήγορός της.

Μεσσήνη: Ο 50χρονος παραμόνευε στο σκοτάδι κι έριξε το καυστικό υγρό

«Υπάρχει παρελθόν σε αυτή την υπόθεση διότι η 49χρονη εντολέας μου είχε δεχθεί και έναν οξύτατο ξυλοδαρμό εναντίον της τα προηγούμενα έτη και είχε λάβει τα προσωρινά μέτρα και στη συνέχεια τα ασφαλιστικά», είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Καμία γυναίκα να μη ζήσει και να μην περάσει αυτό που ζω εγώ τώρα. Είμαι λίγο καλύτερα. Με το μάτι παλεύουμε με τους γιατρούς εδώ, κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να το σώσουνε», δηλώνει η 49χρονη, η οποία είχε δεχθεί και κατά το παρελθόν απειλητικά μηνύματα από τον πρώην συζυγό της, που απειλούσε πως θα την σκοτώσει.

«Ζητά συγγνώμη, θέλει να επανορθώσει», λέει ο δικηγόρος του δράστη

«Είναι πραγματικά μετανιωμένος για ό,τι έχει συμβεί. Ζητά συγγνώμη για αυτό που προκλήθηκε από τις πράξεις του και θέλει να επανορθώσει με κάθε τρόπο», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δικηγόρος του δράστη, Σάκης Ηλιόπουλος.

Μεσσήνη: Ο πρώην σύζυγος επισκέφθηκε το θύμα στο νοσοκομείο

Ο κ. Ηλιόπουλος διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον δράστη να επιχειρεί να φύγει προς τη Γερμανία, τονίζοντας πως από τις 365 μέρες του χρόνου τις 300 τις περνούσε στο εξωτερικό επειδή είναι οδηγός νταλίκας.

«Αν ήθελε να διαφύγει, θα είχε φύγει από την πρώτη στιγμή», είπε. Όπως τόνισε, όταν έμαθε ότι η κατάσταση της 49χρονης ήταν σοβαρή, από πραγματικό ενδιαφέρον πήγε στο νοσοκομείο να δει την κατάστασή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top