Μεσσήνη: Ο 50χρονος παραμόνευε στο σκοτάδι κι έριξε το καυστικό υγρό

Κρίσιμες ώρες για την 49χρονη γυναίκα

Στο νοσοκομείο Καλαμάτας νοσηλεύεται από χθες η 49χρονη που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της στην Ανάληψη του δήμου Μεσσήνης. Οι γιατροί φοβούνται ότι η γυναίκα έχει υποστεί μόνιμη βλάβη στο μάτι της, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το καρτέρι που της είχε στήσει ο 50χρονος. 

Μεσσήνη: Έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγό του στο σκοτάδι

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, παραφύλαγε στο σκοτάδι την πρώην σύζυγό του, λίγο πριν εκείνη πάει στο καθαριστήριο, όπου εργάζεται για να ανοίξει την επιχείρηση. 

Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό υγρό σε γυναίκα-Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα

Γύρω στις 04:00 το πρωί, πετάχτηκε μπροστά της, την αιφνιδίασε και της έριξε στο πρόσωπο το καυστικό υγρό. 

Με ένα πανί, ποτισμένο με το ίδιο υγρό, με αυτό που προκάλεσε τα εγκαύματα στην πρώην σύζυγό του, προσπάθησε να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει. Η 49χρονη αντιστάθηκε με όλη της τη δύναμη, όμως ο άνδρας της έριξε το υγρό στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή. 

Οι αστυνομικές αρχές είχαν αποκλείσει από την αρχή το ενδεχόμενο της ληστείας. Εκτιμούσαν επίσης ότι η επίθεση δεν σχετίζεται με εργασιακές διαφορές ή με την επιχείρηση, στην οποία εργάζεται το θύμα κι έτσι όλα συνέκλιναν στο ότι ο δράστης είχε προσωπικά κίνητρα. 

Τελικά προσήγαγαν αρχικά τον πρώην σύζυγο της 49χρονης, ο οποίος στη συνέχεια ομολόγησε πως της έριξε υδροχλωρικό οξύ, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, είχαν οικονομικές διαφορές. 

Μεσσήνη: Φόβοι ότι η 49χρονη έχει χάσει την όρασή της στο ένα μάτι

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας με εγκαύματα. Από τα τραύματά της, το πιο σοβαρό είναι στο ένα μάτι, το οποίο υπέστη χημικό έγκαυμα από το καυστικό υγρό. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως οι γιατροί φοβούνται ότι μπορεί να έχει πάθει μόνιμη ζημιά και να μην ανακτήσει την όρασή της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top