Μεσσήνη: «Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα. Θα τα καταφέρω»

Τι είπε η 49χρονη μετά την επίθεση με καυστικό υγρό

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ακόμα η 49χρονη που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της στην Μεσσήνη. «Θα τα καταφέρω» λέει η άτυχη γυναίκα. Ο εισαγγελέας Καλαμάτας απήγγειλε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο ο οποίος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το Σάββατο.

Μεσσήνη: Ο πρώην σύζυγος επισκέφθηκε το θύμα στο νοσοκομείο

«Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση. Θα τα καταφέρω», συγκλονίζει με τα λεγόμενά της η 49χρονη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Στο πρόσωπο είναι και έχει κάνει ζημιά στο δεξί μου μάτι. Η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά, αλλά σταθερά, είχα ενημέρωση από τους γιατρούς μου πριν λίγο. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω, ότι η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά και σταθερά» είπε η 49χρονη στο Mega.

Ο δράστης φέρεται να είπε στις αρχές πως είχε οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του ωστόσο πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη αρνήθηκε μια νέα αρχή μαζί του.

Στο Star και την Κατερίνα Ρίστα μιλά αποκλειστικά ο γιός του ζευγαριού και αναφέρει πως ο πατέρας του ήθελε μόνο να τρομάξει την μητέρα του.

«Μίλησα με τον μπαμπά μου, μου είπε πως ήθελε μόνο να την τρομάξει. Όμως είχε το καυστικό υγρό μαζί του. Η πράξη αυτή δεν δικαιολογείται, του το είπα πριν λίγο που μιλήσαμε.»

Γιος θύματος


«Την αγαπούσε πολύ τη μαμά μου ακόμα και στα δύσκολα. Το πάλευε από τότε. Ακόμα την αγαπάει πιστεύω, ακόμα και μετρά από αυτό. "Έσκασε" το μυαλό του. Φταίνε και οι δυο. Πήγα είδα τη μαμά , είναι  χαλιά τα ματιά της» περιέγραψε ο γιος του θύματος.

Μεσσήνη: Ο 50χρονος παραμόνευε στο σκοτάδι κι έριξε το καυστικό υγρό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star το ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2015. Η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι δυο φορές με τελευταία τον Απρίλιο του 2022. Τότε ο πρώην σύζυγός της, της ζήτησε να είναι και πάλι μαζί και η 49χρονη φέρεται να αρνήθηκε.

Επιπλέον σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο δράστης είχε σχεδιάσει τη διαφυγή του. Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα αναφέρει πως ο δράστης είχε σκοπό να διαφύγει στη Γερμανία. Ήταν επαγγελματίας οδηγός και είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο. 

Οξύ Μεσσήνη

Η άτυχη γυναίκα που δέχθηκ επίθεση με οξύ από τον πρώην σύζυγό της

Συγγενής του δράστη ανέφερε πως «Ήταν παντρεμένοι, το 2015 είχαν χωρίσει. Δεν μπορείς να λύνεις τις διαφορές σου με αυτά τα πράγματα.

Όλοι χωρίζουν κάποιοι στιγμή δεν σημαίνει ότι ο καθένας θα πάει να κάνει αυτό το πράγματα. Το καταδικάζω, βεβαίως το καταδικάζω .Μα δεν μπορείς να το λύσεις έτσι αυτό το πράγμα; Μόνο με την κουβέντα. Αν δεν μπορείς να το λύσεις με την κουβέντα ο ένας δεξιά ο άλλος αριστερά και όλα καλά.»

Επίθεση οξύ

Ο δράστης της επίθεσης 

Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό υγρό σε γυναίκα-Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος

Η Ελένη Αλειφέρη, διοικήτρια του νοσοκομείου Καλαμάτας στο οποίο νοσηλεύεται η 49χρονη έδωσε πληροφορίες για την κατάσταση της άτυχης γυναίκας.

«Kίνδυνος να χαθεί η όρασή της , αυτός ήταν ο κίνδυνος , πολύ έντονος από την πρώτη στιγμή. Έχει χημικό έγκαυμα στο δεξί μάτι είναι υπό φαρμακευτική αγωγή, σήμερα το μεσημέρι η ενημέρωση που είχα από τους γιατρούς είναι ότι πονάει λιγότερο είναι σε καλύτερη κατάσταση. Φαίνεται μια πολύ μικρή βελτίωση» περιγράφει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top