Μεσσήνη: Ο πρώην σύζυγος επισκέφθηκε το θύμα στο νοσοκομείο

Αν δε βελτιωθεί η κατάσταση της 49χρονης κινδυνεύει η όρασή της

Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Πολύ σοβαρή είναι η κατάσταση της 49χρονης μητέρας έξι παιδιών, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, μετά από επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της. 

Όπως είπε η διοικήτρια του νοσοκομείου, Ελένη Αλειφέρη, στην ΕΡΤ, η γυναίκα κινδυνεύει να χάσει το δεξί της μάτι. 

Μεσσήνη: Ο 50χρονος παραμόνευε στο σκοτάδι κι έριξε το καυστικό υγρό

«Έχει σοβαρό χημικό έγκαυμα 3ου- 4ου βαθμού στο δεξί της μάτι. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εάν δεν βελτιωθεί η κατάσταση της να χάσει και την όραση της», είπε η κ. Αλειφέρη. 

Όσον αφορά στο υπόλοιπο πρόσωπο, σημείωσε ότι η κατάσταση είναι καλή και ότι το νοσοκομείο Καλαμάτας μπορεί να της παράσχει τη θεραπεία που είναι αναγκαία στα πρώτα στάδια. 

Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό υγρό σε γυναίκα-Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος

«Αν η κατάσταση της δεν βελτιωθεί και κρίνουν οι γιατροί της ότι πρέπει να διακομιστεί για άλλες θεραπείες, όπως μεταμόσχευση, θα μεταφερθεί σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο. Οι γιατροί της θα δουν την κατάσταση και θα το κρίνουν», είπε.#

Για οικονομικές διαφορές έριξε το οξύ ο πρώην σύζυγος

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Κωσταντίνας Τσεγγενέ στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ο πρώην σύζυγος της 49χρονης λίγες ώρες μετά αφού της επιτέθηκε με οξύ και για να παραπλανήσει τις αρχές αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο να την επισκεφτεί υποτίθεται σοκαρισμένος απο την επίθεση σε βάρος της πρωην συζύγου του, ωστόσο οι αστυνομικοί τον είχαν βάλει ήδη στο κάδρο.Του απαγόρευσαν την είσοδο στο νοσοκομείο και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ο άνδρας αρχικά αρνηθηκε καθε εμπλοκή λεγοντας ότι εκείνη την ωρα είχε πάει σε ένα πλυντήριο για να πλύνει το όχημα του. Έπεσε σε απανωτές αντιφάσεις με αποτέλεσμα στο τέλος να σπάσει και να ομολογήσει την πράξη του.Τα έκανα όλα γιατί είχαμε οικονονικες διαφορές φέρεται να ειπε στους ανδρες της υποδιευθιυνσης ασφαλειας Καλαμάτας που χειρίζονται την υπόθεση.

Επίθεση οξύ

Το θύμα της αποτρόπαιας επίθεσης

Ο δράστης ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας απο πρόθεση αναμένεται απο ώρα σε ώρα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του ασκηθει δίωξη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 49χρονη τα ξημερώματα της Τετάρτης πήγαινε στο καθαριστήριο, όπου εργάζεται στην Ανάληψη του δήμου Μεσσήνης για να ανοίξει την επιχείρηση. 

Ο πρώην σύζυγός της, τής είχε στήσει καρτέρι μέσα στο σκοτάδι και της επιτέθηκε. Με ένα πανί ποτισμένο με το καυστικό υγρό της έκλεισε το στόμα και στη συνέχεια πάλεψε μαζί της, της πέταξε το υπόλοιπο υγρό στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή. 

Οξύ

Η αστυνομία από την αρχή είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας κι είχε στρέψει τις έρευνες στο προσωπικό περιβάλλον του θύματος.

Ο 50χρονος πρώην σύζυγός της αρχικά προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη, αφού ομολόγησε ότι εκείνος της έριξε υδροχλωρικό οξύ γιατί, όπως είπε, είχαν οικονομικές διαφορές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top