Μεσσήνη: «Θόλωσα, με είχε φεσώσει παντού. Έχω μετανιώσει»

Τα πρώτα λόγια του 50χρονου που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στη σύζυγό του

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο 50χρονος, ο οποίος επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του στη Μεσσήνη, με αποτέλεσμα εκείνη να κινδυνεύει να χάσει την όρασή της. 

επίθεση Μεσσήνη δράστης

Ο δράστης της επίθεσης στη Μεσσήνη

Λίγο μετά τη σύλληψή του φέρεται να παραδέχθηκε ότι δεν έπρεπε να επιτεθεί στην 49χρονη, ενώ αποκάλυψε ότι αγόρασε το υδροχλωρικό οξύ από το σούπερ μάρκετ.

Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό υγρό σε γυναίκα-Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος

«Θόλωσα. Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού κι έπαιρνε χρήματα από τον λογαριασμό μου. Είχε κάνει οικονομικά ανοίγματα και δεν μπορούσα να τα πληρώνω εγώ. Το έχω μετανιώσει, δεν έπρεπε να της επιτεθώ», φέρεται να είπε ο δράστης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha. 

Μεσσήνη: Ο 50χρονος παραμόνευε στο σκοτάδι κι έριξε το καυστικό υγρό

Ο δικηγόρος του, Θανάσης Ηλιόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως ο εντολέας του έχει μετανιώσει και θέλει να βοηθήσει τη 49χρονη στην αποκατάσταση της υγείας της. 

«Ο πελάτης μου συνειδητοποίησε τις τελευταίες ώρες τι έχει γίνει και είναι πραγματικά μετανιωμένος. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί η οικογένεια έχει και τέσσερα παιδιά. Είχε γίνει και μια προσπάθεια να αποκατασταθούν οι σχέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό και η παθούσα είχε έρθει και έμενε στο σπίτι του στην Καλαμάτα. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να συζητήσω τις συνθήκες της πράξης, από τη στιγμή που δεν έχουμε πάρει καν τη δικογραφία στα χέρια μας. Δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να συμπαρασταθεί με τον οποιονδήποτε τρόπο για το θέμα της αποκατάστασης της υγείας της», είπε.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2015, αλλά, τους τελευταίους μήνες φαίνεται να ζούσε ξανά κάτω από την ίδια στέγη.

Ο δράστης συνελήφθη στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου πήγε να επισκεφθεί την πρώην σύζυγό του μετά την επίθεση. 

Μεσσήνη: Ο πρώην σύζυγος επισκέφθηκε το θύμα στο νοσοκομείο

Μεσσήνη: «Θα τα καταφέρω»

Η 49χρονη μίλησε χθες στον Alpha, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να το βάλει κάτω. 

επίθεση Μεσσήνη θύμα

Η 49χρονη που δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό

«Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση. Θα τα καταφέρω», είπε η άτυχη γυναίκα, ενώ μιλώντας για την κατάστασή της στο Mega τόνισε:

Μεσσήνη: «Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα. Θα τα καταφέρω»

«Στο πρόσωπο είναι τα τραύματα κι έχει κάνει ζημιά στο δεξί μου μάτι. Η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά, αλλά σταθερά, είχα ενημέρωση από τους γιατρούς μου πριν λίγο. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω, ότι η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά και σταθερά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top