Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα πρέπει να λάβουμε πιο αυστηρά μέτρα»

Τι είπε για τη νέα επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Μνήμες από την αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η  Ιωάννα Παλιοσπύρου ξύπνησε η νέα επίθεση με καυστικό υγρό στη 49χρονη γυναίκα στην Μεσσήνη.

Η Ιωάννα μίλησε αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα.

«Κάθε φορά που συμβαίνει ένα περιστατικό μιμητισμού σχετικό με τη δική μου επίθεση, σοκάρομαι. Νιώθω και καταλαβαίνω και συναισθάνομαι απόλυτα το θύμα. [...] Αυτοί οι άνθρωποι για ποταπές αφορμές θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου συνανθρώπου μας. Γιατί πραγματικά μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή του. Όλα αυτά που συμβαίνουν μας δείχνουν ότι οι μιμητές εκπαιδεύονται μέσα από αυτά τα περιστατικά και θεωρώ ότι θα πρέπει να λάβουμε πιο αυστηρά μέτρα πλέον».

Μεσσήνη: «Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα. Θα τα καταφέρω»

Η γιατρός της Ιωάννας, Μαρία Καλοφώνου, Διευθύντρια Tμήματος  Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο μιλώντας στο Star και την Άννα Σανοζίδου συγκλονίζει καθώς περιγράφει πως ένιωσε ακούγοντας για τη νέα επίθεση με καυστικό υγρό. «Παναγιά μου μην γεμίσουν οι μονάδες εγκαυμάτων» λέει.

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Μεσσήνη: Ο πρώην σύζυγος επισκέφθηκε το θύμα στο νοσοκομείο

«Ήταν στενάχωρο και απογοητευτικό ένας φόβος μου που γινόνταν πραγματικότητα. Γιατί όλο αυτό που φοβόμουν αυτόν τον καιρό ήταν ο μιμητισμός. Να μην θεωρηθεί δηλαδή ότι είναι η εύκολη λύση να παίρνει κανείς μια ουσία χημική και να την πετάει για να κάνει κακό σε όποιον δεν συμπαθεί. Και όταν το βλέπεις αυτό να γίνεται λες Παναγία μου μην γεμίσουν οι μονάδες εγκαυμάτων με ανθρώπους καμένους και μοιάσουμε με τριτοκοσμικές χώρες. Προς θεού να μη γίνει της μόδας όποιος χρησιμοποιεί αυτά τα οξέα είτε κατά λάθος είτε επίτηδες να ξέρει ότι το κακό που μπορεί να προκληθεί είναι τεράστιο» είπε η κ. Καλοφώνου.

γιατρός ιωάννας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top