Βόλος: «Μην τον πιστεύετε θα το ξανακάνει»

Τρομοκρατημένη η 26χρονη που δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφό της

Τρομοκρατημένη κι ανήσυχη για τη ζωή της και τη ζωή του παιδιού της είναι η 26χρονη που δέχθηκε επίθεση με κατσαβίδι από τον σύντροφό της στον Βόλο, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος. 

Ο 36χρονος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν επιθυμεί άλλο την κοινή συμβίωση με την 26χρονη και θα μετακομίσει σε άλλο σπίτι. 

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος - «Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες στις ειδήσεις»

Όμως η νεαρή γυναίκα δεν τον πιστεύει, καθώς και στο παρελθόν, όπως ισχυρίζεται, ήταν βίαιος. 

«Μην τον πιστεύετε, θα το ξανακάνει», δήλωσε στο e-thessalia.gr μετά την απόφαση του δικαστηρίου και πρόσθεσε:

«Να ξέρετε ότι σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για εμένα. Θα με σκοτώσει. Ποιος θα με προστατεύσει εμένα τώρα, που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει; Φοβάμαι για τη ζωή μου και για το παιδί μου».

Βόλος: Κυνηγούσε την 26χρονη σύζυγό του με κατσαβίδι μπροστά στο παιδί τους

Η 26χρονη χαρακτήρισε «λάθος» τη δικαστική απόφαση και περιέγραψε βίαια περιστατικά που είχαν σημειωθεί και στο παρελθόν. 

«Πριν μία εβδομάδα με έπνιγε κάτω και η γειτονιά κάλεσε την αστυνομία… Δουλεύω τρεις εβδομάδες και με απειλεί να μου βάλει φωτιά στο μηχανάκι. Μου λέει συνεχώς, θα πας εκεί που πήγαν κι οι άλλες. Μου έβαλε το κατσαβίδι στον λαιμό… Του είπα να μου δώσει χρήματα και μου είπε δεν σου δίνω μία. Λογομαχήσαμε, μ’ έπιασε από τον λαιμό… Όσες φορές απευθύνθηκα στις αρχές, ζητώντας προστασία, ένιωσα πως δεν είχα την καθοδήγηση που πρέπει, ώστε να νιώσω ασφαλής», είπε, προσθέτοντας ότι έχει χάσει προ ετών σε τροχαίο τον αδερφό της και δεν έχει χρήματα να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συντρόφου της.

Ο 36χρονος θα καθίσει εκ νέου στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 26 Σεπτεμβρίου, καθώς εκκρεμούν άλλες δύο μηνύσεις της συντρόφου του εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία και κλοπή.

Βόλος: «Φρούριο» το σπίτι της 26χρονης

Ο Εισαγγελέας, μετά από την ανησύχια που εξέφρασε η γυναίκα και κατανοώντας τον φόβο της, έδωσε εντολή για την προστασία της, μέχρι ο κατηγορούμενος προσέλθει στο σπίτι που έμεναν, για να πάρει παρουσία μάρτυρα τα πράγματά του, όπως δεσμεύτηκε ενώπιον της έδρας του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Ο 36χρονος υποσχέθηκε επίσης ότι δε θα ενοχλήσει ξανά την 26χρονη και ότι θα κάνει τα νόμιμα, ώστε να μπορεί να βλέπει το 5χρονο παιδί του.

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος που επιτέθηκε με κατσαβίδι

Ο 36χρονος κάθισε χθες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, το οποίο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή και δυνατότητα έφεσης. 

Το δικαστήριο έκανε επίσης αποδεκτή την εισαγγελική πρόταση και τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, αλλά τον απάλλαξε από την κατηγορία της εξύβρισης.

Ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας. Ισχυρίστηκε επίσης ότι το κατσαβίδι είναι εργαλείο της δουλειάς του και πως ουδέποτε το έχει χρησιμοποιήσει εναντίον της. 

«Δε θα χτυπούσα ποτέ μια γυναίκα. Ποτέ δε χτύπησα γυναίκα», φέρεται να υποστήριξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top