Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος - «Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες στις ειδήσεις»

Φοβάται η 26χρονη: «Την επόμενη φορά θα κάνετε θέμα την δολοφονία μου»

Ελεύθερος αφέθηκε ο 36χρονος που συνελήφθη επειδή επιτέθηκε με κατσαβίδι στη σύντροφό του στον Βόλο. «Την επόμενη φορά θα κάνετε θέμα την δολοφονία μου», είπε η 26χρονη και εξέφρασε ανησυχίες για τη σωματική της ακεραιότητα.

Βόλος: Κυνηγούσε την 26χρονη σύζυγό του με κατσαβίδι μπροστά στο παιδί τους

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Ένας 36χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βαρβαρότητα, με κατσαβίδι, στη σύντροφό του, τραυματίζοντάς τη. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του πεντάχρονου παιδιού τους.

επίθεση με κατσαβίδι στον Βόλο

Ο 36χρονος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε στη σύντροφό του με κατσαβίδι

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Τζιότζιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 36χρονος την ώρα της επίθεσης, φώναζε στη σύντροφό του πως θα πάθει ότι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις.

Θα πάθες ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν στις ειδήσεις

Βόλος: «Την επόμενη φορά θα κάνετε θέμα την δολοφονία μου»

Αρχικά, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους και δυο μηνών, με τριετή αναστολή και εφέσιμη. Όμως ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο συνήγορός του ζήτησε να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει την 26χρονη.

Το δικαστήριο απέρριψε την πρόταση. Όταν το άκουσε το άκουσε το θύμα «ξέσπασε», εκφράζοντας τον φόβο της για τη σωματική της ακεραιότητα: «Εμένα, ποιος θα με προστατεύσει τώρα που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;», είπε η κοπέλα, σύμφωνα με το gegonotanews.

Την επόμενη φορά θα κάνετε θέμα την δολοφονία μου.

Μάλιστα, επεσήμανε μιλώντας στην Ερτ ότι δεν είχε χρήματα μέχρι τώρα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και ότι ξεκίνησε να δουλεύει μόλις πριν 3 εβδομάδες. Όπως είπε, ο καβγάς της περασμένης Κυριακής αφορούσε τα χρήματα που δεν της έδινε για να ψωνίσει από γειτονικό μίνι μάρκετ, ώστε να ετοιμάσει κάποιο φαγητό.

Βόλος - επιτέθηκε στη σύντροφό του με κατσαβίδι

Βόλος: «Της πέταξα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε» - Τι είπε ο 36χρονος

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κατηγορούμενος στην απολογία του δεν παραδέχθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά ισχυρίστηκε ότι το κρατούσε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι. 

Μάλιστα, είπε ότι τα χτυπήματα και ο τραυματισμός της 26χρονης προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top