Έγκλημα Μυλοπόταμος: Φωτιά στο σπίτι του δολοφόνου του 22χρονου

Φόβοι ότι ξεκίνησε βεντέτα

«Eίμαι συγκλονισμένος», είπε στην απολογία του ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του 22χρονου συγχωριανού του στον Μυλοπόταμο - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Φωτιά ξέσπασε την περασμένη Κυριακή, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, στο σπίτι του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας ενός 22χρονου στον Μυλοπόταμο της Κρήτης στις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr τόσο η συνθήκη όσο τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο του εμπρησμού και ερευνάται από το ανακριτικο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Μυλοπόταμος: «Eίμαι συγκλονισμένος» - Τι είπε στην απολογία του ο δράστης

Οι πυροσβέστες ερευνούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή για να ρίξουν φως στις συνθήκες του περιστατικού, αλλά και στην προσπάθεια ταυτοποίησης των δραστών.

22χρονος Μυλοπόταμοσ

Ο 22χρονος που δολοφονήθηκε στον Μυλοπόταμο είχε μόλις γίνει πατέρας όταν εκτελέστηκε από τον συγχωριανό του

Όπως αναφέρει το ρεπορταζ λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, άγνωστοι προσέγγισαν το σπίτι του 44χρονου, έσπασαν παράθυρα και το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό εσωτερικά και εξωτερικά, πιθανώς με μεγάλη ποσότητα βενζίνης και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά.

Μυλοπόταμος: Συγκλονίζει η σύζυγος του 22χρονου με το μωρό στην αγκαλιά

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα που κατάφεραν να σβήσουν μετά από λίγο τη φωτιά. 

Μυλοπόταμοσ δολοφονία

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι έλουσαν με βενζίνη κι έβαλαν φωτιά στο σπίτι του καθ' ομολογίαν δράστη της δολοφονίας στον Μυλοπόταμο

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το σπίτι δεν έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, καθώς η πυρκαγιά περιορίστηκε  σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού.

Μυλοπόταμος: «Αν πάθω κάτι, θα με αντικαταστήσει ο γιος μου»

Το σπίτι δεν κατοικείται, καθώς ο 44χρονος είναι προφυλακισμένος, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του έφυγαν από τον οικισμό, μετά από το περιστατικό.

Πριν από λίγες ημέρες είχαν αποχωρήσει από το σημείο και οι ενισχυμένες δυνάμεις της Αστυνομίας, που βρίσκονταν εκεί προς αποφυγή επεισοδίων.

Ρέθυμνο: «Δέκα χρόνια τους παλεύω, θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου»

Ο 44χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Στις 12 Ιουνίου ο 44χρονος πυροβόλησε πισώπλατα τέσσερις φορές τον 22χρονο, πατέρα ενός νεογέννητου παιδιού. Το θύμα βρισκόταν μπροστά από το σπίτι της αδερφής του τη στιγμή της επίθεσης. Οι δύο άνδρες  φέρεται να είχαν χρόνιες διαφορές για βοσκοτόπια.

Ο δράστης διέφυγε, όμως λίγες μέρες αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top