Ρέθυμνο: «Δέκα χρόνια τους παλεύω, θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου»

«Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα» - Προκλητικός ο δράστης στην κατάθεσή του

Ο αδερφός του 22χρονου που δολοφονήθηκε στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου σπάει τη σιωπή του και προκαλεί φόβους για νέα βεντέτα με τα όσα λέει.  «Δέκα χρόνια τους παλεύω, θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου», δηλώνει μιλώντας στο Live News. 

«Σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα, χάνω τα πάντα. Με άφησε μόνο μου με πέντε μωρά», λέει, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. 

Μυλοπόταμος: Τι έγινε τρεις ώρες πριν τη δολοφονία του 22χρονου

Ο αδερφός του θύματος μιλά για μία κακή σχέση που κρατάει πολλά χρόνια. Η οικογένεια του νεαρού προσπαθεί να μάθει την αιτία που τον έχασαν τόσο νωρίς, όταν το απόγευμα της Κυριακής ο 44χρονςο συγχωριανός του τον πυροβόλησε πισώπλατα τέσσερις φορές. 

«Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο, δεν μπορώ να καταλάβω, προσπαθώ, δεν μπορώ να καταλάβω», λέει επίσης ο αδερφός του. 

«Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα» - Προκλητικός ο δράστης στην κατάθεσή του

Στο μεταξύ, στο φως έρχονται νέα στοιχεία από τα όσα είπε χθες στην κατάθεσή του στην αστυνομία ο 44χρονος δράστης. 

Ρέθυμνο: Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου που δολοφονήθηκε

«Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα. Ούτε θυμάμαι πού έριξα. Ούτε θυμάμαι τι έκανε ο Χ (σ.σ. ο 22χρονος). Ούτε θυμάμαι τι έκανα εγώ. Κάποια στιγμή ξύπνησα από το λήθαργό μου και άκουσα τον πατέρα του Χ. να καταριέται και έβαλα μπροστά το αμάξι και έφυγα» δήλωσε, μεταξύ άλλων ο δράστης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top