Μυλοπόταμος: «Eίμαι συγκλονισμένος» - Τι είπε στην απολογία του ο δράστης

Προφυλακιστέος ο 44χρονος για τη δολοφονία συγχωριανού του

«Eίμαι συγκλονισμένος», είπε στην απολογία του ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του 22χρονου συγχωριανού του στον Μυλοπόταμο - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος που δολοφόνησε με τέσσερις πισώπλατες σφαίρες 22χρονο συγχωριανό του στον Μυλοπόταμο. «Είναι μετανιωμένος και συγκλονισμένος», δήλωσε ο δικηγόρος του.

Μυλοπόταμος: Συγκλονίζει η σύζυγος του 22χρονου με το μωρό στην αγκαλιά

Μυλοπόταμος - 22χρονο θύμα

Ο 22χρονος που δολοφονήθηκε στον Μυλοπόταμο

Στη φυλακή οδηγείται μετά την τρίωρη απολογία του ο καθ΄ομολογίαν δράστης της στυγερής δολοφονίας στον Μυλοπόταμο Κρήτης, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

Μυλοπόταμος: «Αν πάθω κάτι, θα με αντικαταστήσει ο γιος μου»

Σύμφωνα με το cretapost, o 44χρονος κατά την ανάκρισή του, επανέλαβε τους ισχυρισμούς του, ότι δηλαδή θόλωσε το μυαλό του, όταν ο 22χρονος τον προκάλεσε, μιλώντας με άσχημα λόγια για εν ζωή και νεκρούς συγγενείς του. Ακόμα, υποστήριξε ότι εδώ και καιρό η οικογένειά του είχε τεταμένες σχέσεις με την οικογένεια του θύματος και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Μυλοπόταμος: «Τον σκότωσα γιατί δε σεβάστηκε τη μνήμη του πατέρα μου»

Μυλοπόταμος - ο 44χρονος δράστης του εγκλήματος

Ο 44χρονος δράστης της δολοφονίας στον Μυλοπόταμο

Ο 44χρονος απολογήθηκε στα κρατητήρια και όχι στα δικαστήρια, για λόγους ασφαλείας.

Έγκλημα Μυλοπόταμος

Συγγενείς του 44χρονου δράστη - cretapost

Μυλοπόταμος: «Ο δράστης είναι μετανιωμένος και συγκλονισμένος»

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης κ. Διονύσιο Βέρρα ισχυρίστηκε ότι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί συναισθηματικά αυτό το οποίο εκείνη τη στιγμή συνέβη.

«Έγινε δέκτης μιας απίστευτης χυδαιότητας από την πλευρά του θανόντος και το οποίο δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Σε οποιοδήποτε βιωτικό συμβάν δεν αναπαραγάγουμε on camera τις χυδαιότητες. Αυτά υπάρχουν στην δικογραφία και είναι αρμοδιότητα του δικαστηρίου. Ένας άνθρωπος που έχει αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή ενώ μέχρι χτες η ζωή του ήταν σύννομη δεν μπορεί παρά να είναι μετανιωμένος και συγκλονισμένος. Η απολογία του στην Ανακρίτρια ξεκίνησε λέγοντας "είμαι συγκλονισμένος από αυτό το οποίο συνέβη. Γιατί να χαθεί μία ανθρώπινη ζωή και μάλιστα από τα χέρια μου;". Έτσι είπε στην προανακριτική του απολογία. Ευελπιστούμε ότι οι δικαστές θα σκύψουν στους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και θα του αποδώσουν Δικαιοσύνη όπως πραγματικά πρέπει. Δηλαδή να τιμωρηθεί αλλά στις διαστάσεις που του πρέπει. Να τιμωρηθεί ο κατηγορούμενος αναμφίβολα γιατί αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή αλλά στη διάσταση και με τον τρόπο που πρέπει», ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top