Μυλοπόταμος: «Τον σκότωσα γιατί δε σεβάστηκε τη μνήμη του πατέρα μου»

Τι λέει ο δολοφόνος του 22χρονου, που τον σκότωσε με 4 πισώπλατες σφαίρες

Θρήνος και οργή για τη δολοφονία του 22χρονου στο χωριό Αργουλιό Μυλοποτάμου. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο ορεινό χωριό του Μυλοποτάμου για το φόβο αντιποίνων. Ο 44χρονος καθομολογία δολοφόνος του παραδόθηκε στην αστυνομία. Δηλώνει πως σκότωσε τον νεαρό γιατί «δε σεβάστηκε τη μνήμη του πατέρα του». 

Ξεσπά η χήρα του 22χρονου: «Είχαν σηκώσει όπλο σε εμένα, ήμουν έγκυος»

Aυτός είναι ο 44χρονος που με τέσσερις σφαίρες εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 22χρονο έξω από το σπίτι της αδελφής του. Το πρωί συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και υπέδειξε στους αστυνομικούς που είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος. Η σύζυγος του θύματος ξέσπασε εναντίον του καθ΄ομολογία δολοφόνου, γράφοντας στην προσωπική της σελίδα στο FB: «Αυτός είναι ο φονιάς του άντρα μου....να σαπίσεις στη φυλακή αυτό σου αξίζει αλλά ο άντρας μου δεν θα ξαναέρθει, του πήρες τη ζωή του, του στέρησες τη χαρά του κοπελιού του». 

Ο δολοφονός του 22χρονου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Ο δολοφονός του 22χρονου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Ο 44χρονος μετέβη στην ασφάλεια με το αγροτικό του αυτοκίνητο. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι ήταν την Κυριακή, όταν αυτός και η οικογένειά του επέστρεφαν από το μνημόσυνο των τριών μηνών για τον πατέρα του δράστη και όπως είπε «το θύμα δεν σεβάστηκε ούτε τη μνήμη του πατέρα του», καθώς είχαν γιορτή στο σπίτι της αδερφής του για την ονομαστική της εορτή. 

Δολοφονία Μυλοπόταμος: «Πού είσαι καρδιά μου, ο γιος σου σε αναζητά»

Μετά από αυτό παραδέχτηκε ότι πήγε στο σπίτι του και τον σκότωσε. 

Το χρονικό του άγριου φονικού 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα εδώ και αρκετό καιρό είχαν σοβαρές οικογενειακές διαφορές που είχαν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Οι δύο άνδρες είχαν λογομαχήσει λίγη ώρα νωρίτερα, τους χώρισαν και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Ο 44χρονος όμως φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος. Μόλις τον εντόπισε έξω από το σπίτι της αδελφής του έβγαλε το πιστόλι και μέσα από το αυτοκίνητο, χωρίς να κατέβει, τον πυροβόλησε πισώπλατα τέσσερις φορές από πολύ κοντινή απόσταση. 

«Τι θα πω στο παιδί μας, σε σκότωσαν οι κακούργοι», λέει η χήρα 22χρονου

Βαφτίστηκε ο νεογέννητος γιο του 22χρονου, πριν την κηδεία 

Υπό τον φόβο των αντιποίνων σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται από χθες το χωριό Αργουλιό Μυλοποτάμου. Ο άτυχος Κώστας είχε γίνει πρόσφατα πατέρας. Το μωράκι του δεν είχε ακόμα σαραντήσει, το πρωί σε κλίμα συγκίνησης και σπαραγμού βαπτίστηκε και μάλιστα πήρε το όνομα του πατέρα του, που δεν πρόλαβε να γνωρίσει. Η κηδεία του 22χρονου αναμένεται να γίνει αύριο. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top