Δολοφονία Μυλοπόταμος: «Πού είσαι καρδιά μου, ο γιος σου σε αναζητά»

Θα βαφτίσουν το μωρό πριν από την κηδεία του 22χρονου

Η σύζυγος και η αδελφή του 22χρονου που δολοφονήθηκε χθες στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου τον αποχαιρετούν με σπαρακτικές αναρτήσεις στο Facebook. Το θύμα, που μόλις είχε γίνει πατέρας, δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς πισώπλατα από τον δράστη. Ο 45χρονος αναζητείται από την αστυνομία. Πριν από την κηδεία του 22χρονου θα γίνει η βάφτιση του γιου του, όπως προβλέπει το έθιμο στην Κρήτη.

Στο πένθος βυθίστηκε το χωριό Αργουλιό στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, από την εν ψυχρώ δολοφονία του 22χρονου μπροστά στα μάτια της αδελφής του. 

«Τι θα πω στο παιδί μας, σε σκότωσαν οι κακούργοι», λέει η χήρα 22χρονου

Ο 45χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε, αλλά αναζητείται, καθώς εξαφανίστηκε αμέσως αφότου πυροβόλησε πισώπλατα τον άτυχο άνδρα. 

Η σύζυγός του, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε για πάντα τον άνθρωπο που αγαπούσε. 

Ο 22χρονος που δολοφονήθηκε στην Κρήτη

Ο 22χρονος αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του

Σε νέα της ανάρτηση στο Facebook σπαράζει για τον χαμό του 22χρονου και τον αποχαιρετά με φωτογραφίες που κρατά στην αγκαλιά του το νεογέννητο μωρό τους. 

Δολοφονία στο Ρέθυμνο: Νεκρός ένας 22χρονος από πυροβολισμούς

«Πού είσαι καρδιά μου ακόμα δεν ήρθες, έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις. Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά μου. Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον τάιζες, δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου, ο πασάς σου που έλεγες... και τον είχες δίπλα σου συνεχώς. Τώρα πού είσαι; Δε σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι, σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου, επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας, σε ζήλευαν καρδιά μου ... τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου... ήσουν το στήριγμά μου», έγραψε η γυναίκα.

ανάρτηση συζύγου 22χρονου

Σε κατάσταση σοκ και η αδελφή του που είδε μπροστά στα μάτια της να πέφτει νεκρός ο αδελφός της από το πισώπλατο χτύπημα του δράστη. 

«Γιατί αδελφέ μου, γιατί; Σ’ είχε βοηθήσει πολλές φορές η Παναγία, όμως σήμερα που γιόρταζε η χάρη της όχι. Αδελφέ μου πού είσαι; Κι ο Στέλιος μας περιμένει τη μηχανή που του ταξες. Πώς να του του πω ότι δε θα ξαναδεί ποτέ τον θείο του, την αδυναμία του; Πώς που μπροστά στα μάτια μου σου αφαίρεσαν τη ζωή αδελφέ μου; Που δε σε άφησαν να χαρείς τον γιο σου, που δε σε άφησαν να χαρείς τίποτα. Καλό παράδεισο αδελφέ μου», έγραψε η αδελφή του σε ανάρτησή της στο Facebook.

ανάρτηση αδελφής 22χρονου

Μυλοπόταμος: Πώς έγινε το φονικό

Οι αρχές στο Ρέθυμνο βρίσκονται σε επιφυλακή υπό τον φόβο βεντέτας. 

Όπως έγινε γνωστό ο 22χρονος, ο οποίος πριν από είκοσι μέρες είχε γίνει πατέρας, έπεσε νεκρός στις 16:30 της Κυριακής. Ένας 45χρονος συγχωριανός του, με τον οποίο φέρεται να είχαν χρόνιες διαφορές για βοσκοτόπια, τον πυροβόλησε πισώπλατα τέσσερις φορές, με τις τρεις σφαίρες να τον βρίσκουν στο σώμα. 

Ο 22χρονος και ο 45χρονος βρέθηκαν στο χωριό για τη γιορτή της Πεντηκοστής. Φαίνεται ότι είχαν έναν ακόμα καβγά, παρά το γεγονός ότι είχαν φτάσει στη δικαιοσύνη και είχαν προχωρήσει σε συμβιβασμό. 

Ο 22χρονος με το μωρό του

Ο 22χρονος δεν πρόλαβε να χαρεί το παιδί του

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο δράστης κατέβηκε από το φορτηγάκι του έξω από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου, τον πυροβόλησε και στη συνέχεια μπήκε και πάλι σε αυτό και εξαφανίστηκε, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό εναντίον του. 

Από τις έρευνες στο σημείο εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες των 32mm.

Μυλοπόταμος: Θα βαφτιστεί το παιδί του 22χρονου πριν την κηδεία του

Σπαρακτικό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με το έθιμο του χωριού, πριν από την κηδεία του 22χρονου, θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση του μωρού του, το οποίο δεν πρόλαβε να χαρεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top