«Τι θα πω στο παιδί μας, σε σκότωσαν οι κακούργοι», λέει η χήρα 22χρονου

Θλίψη στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου για τη δολοφονία - Φοβούνται βεντέτα οι αρχές

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το Αργουλιό Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, όπου 22χρονος έπεσε σήμερα νεκρός από πυροβολισμούς. Ο νεαρός σκοτώθηκε από 44χρονο συγχωριανό του, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ οι αρχές φοβούνται το ενδεχόμενο μίας νέας βεντέτας. Η χήρα του θύματος θρηνεί και σκέφτεται το νεογέννητο παιδί τους. 

Δολοφονία στο Ρέθυμνο: Νεκρός ένας 22χρονος από πυροβολισμούς

Μία νέα δολοφονία έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές του Ρεθύμνου, καθώς 22χρονος σκοτώθηκε μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι. Το θύμα βρισκόταν μπροστά από το σπίτι της αδερφής του τη στιγμή της επίθεσης, ενώ ο δράστης που αναζητείται τον πυροβόλησε στην πλάτη τέσσερις φορές. Δυστυχώς, ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασε το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το creta24.gr, o δράστης ταυτοποιήθηκε και αναζητείται πλέον από τις αρχές. Στην περιοχή του Μυλοποτάμου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή για την αποφυγή επεισοδίων, καθώς υπάρχουν φόβοι για νέα βεντέτα. 

Οργισμένη η χήρα του 22χρονου: «Τι θα πω στο παιδί μας»

Η χήρα του άτυχου 22χρονου δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του άντρα της. Πριν από λίγο, άλλαξε τη φωτογραφία της στο facebook και έβαλε μία μαύρη, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Νωρίς μας άφησες άντρα μου, τι θα πω στο παιδί μας. Κωστή μου σε σκότωσαν οι καταραμένοι». 

Μάλιστα, το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα μωρό πριν λίγο καιρό. Σε φωτογραφία που είχε ανεβάσει η μητέρα στο facebook, o 22χρονος κρατά το νεογέννητο παιδί του και το ταΐζει με το μπιμπερό. 

Οι συγγενείς του 22χρονου συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου και είπαν σπαρακτικά μοιρολόγια. Παράλληλα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί είναι οι κάτοικοι που λένε: «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top