Φωτιά Πεντέλη: Τρεις εγκαυματίες στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς»

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους;

Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν χθες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» από τη φωτιά στην Πεντέλη

φωτιά Πεντέλη

Τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν χθες με εγκαύματα στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς»

Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο, κατά τη χθεσινή εφημερία προσήλθαν συνολικά τρεις ασθενείς με εγκαύματα από τη φωτιά στην Πεντέλη. 

Φωτιά Πεντέλη: «Ήταν μόνος του, δεν εμφανίστηκε πυροσβεστική»

πυροσβέστης φωτιά

Ο ένας από αυτούς εισήχθη στη Μονάδα Εγκαυμάτων καθώς η κατάστασή του είναι σοβαρή

O ασθενής Μ.Ε. ετών 54 προσήλθε με ίδιον μέσο από την πυρκαγιά στο Γέρακα, με εκτεταμένα εγκαύματα συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 60% της ολικής επιφάνειας σώματος. Φέρει κυρίως εγκαύματα στο πρόσωπο, στα άνω και κάτω άκρα και στον κορμό του σώματός του. Λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων εισήχθη στη Μονάδα Εγκαυμάτων και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Φωτιά Πεντέλη: Ο καπνός έφτασε μέχρι τα Κύθηρα - Ταξίδεψε 400 χλμ.

πυροσβέστης

Οι άλλοι δύο είναι ελαφρύτερα τραυματισμένοι

Επίσης γυναίκα 28 ετών, από την περιοχή της Πεντέλης, προσήλθε λόγω εισπνοής καπνού, και μετά τη διενέργεια των ενδεδειγμένων βάσει πρωτοκόλλου εξετάσεων και παρακλινικού ελέγχου, αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Σωτηρία για πνευμονολογική εκτίμηση λόγω της φύσης του εισπνευστικού εγκαύματος. Ωστόσο η ασθενής αρνήθηκε ενυπογράφως την διακομιδή της με ΕΚΑΒ και ανέφερε ότι θα μεταβεί από τους συνοδούς της στο νοσοκομείο.

Φωτιά Πεντέλη: Ο χάρτης με τα ενεργά μέτωπα σε Γέρακα, Παλλήνη, Ανθούσα

Τέλος 35χρονος άνδρας προσήλθε με ΕΚΑΒ από τη Πεντέλη λόγω θερμικών εγκαυμάτων συνολικής επιφανείας 18% στο κεφάλι, τον αριστερό βραχίονα, τη δεξιά κνήμη και το αριστερό πόδι. Έγινε σύσταση από τους γιατρούς για εισαγωγή στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, ωστόσο ο ασθενής αρνήθηκε ενυπογράφως και θα προσέλθει σήμερα για επανεξέταση στο εξωτερικό ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top