Τήνος: Προφυλακίστηκε ο 90χρονος που σκότωσε τον γείτονά του

«Με έβρισε και με προκάλεσε με τη συμπεριφορά του», είπε ο ηλικιωμένος

Ρεπορτάζ του Star για το έγκλημα που διαπράχθηκε στην Τήνο το μεσημέρι της Κυριακής

Ο 90χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον γείτονά του στην Τήνο προφυλακίστηκε σήμερα μετά την απολογία του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου. Ο ηλικιωμένος προέβη στο αποτρόπαιο έγκλημα μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον αγιογράφο, ο οποίος ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του. 

Τήνος: Για μία θέση πάρκινγκ σκότωσε τον γείτονά του ο ηλικιωμένος

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο logotypos.gr, ο δράστης επικαλέστηκε την προχωρημένη ηλικία του, καθώς και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει κατά την απολογία του. Μάλιστα, ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο, ενώ δήλωσε πως πάσχει από άνοια. 

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του, καθώς ο ίδιος έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε τον 52χρονο γείτονά του και υπάρχει κίνδυνος τέλεσης και νέου εγκλήματος.

«Με προκάλεσε με τη συμπεριφορά του»

Ο 90χρονος υποστήριξε πως ο αγιογράφος τον «προκάλεσε» με τη συμπεριφορά του και τον απαξίωσε με τα λόγια του. 

Τήνος: «Καλά του έκανα» - Αμετανόητος ο 93χρονος

Δήλωσε ότι το θύμα τον έβρισε χωρίς λόγο, την ώρα που έπινε καφέ στην αυλή του. Τότε, εκείνος θύμωσε και πήρε το όπλο του «για να τον εκφοβίσει». 

«Θυμάμαι να παίρνω το κυνηγετικό μου όπλο μόνο και μόνο για εκφοβισμό και να τον κάνω να σταματήσει να με βρίζει. Δεν μπορώ να θυμηθώ πώς πάτησα την σκανδάλη», δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας ο 90χρονος άνδρας.

Ο ίδιος είπε πως από εκείνη τη στιγμή δε θυμάται τίποτα και λίγες ώρες αργότερα μετάνιωσε, όταν συνειδητοποίησε τι ακριβώς έκανε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top