Τήνος: «Καλά του έκανα» - Αμετανόητος ο 93χρονος

Δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στον 50χρονο

«Καλά του έκανα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 93χρονος, που δολοφόνησε τον 50χρονο αγιογράφο στην Τήνο. Οι δύο άνδρες είχαν προστριβές συχνά. Ο ηλικιωμένος προκαλούσε επεισόδια για ασήμαντες αφορμές. Είχε επιχειρήσει να ξυλοκοπήσει το θύμα στο παρελθόν με μαγκούρα. Τελικά, τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής για τη θέση που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Αμετανόητος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 93χρονος, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του γιατί πάρκαρε το αυτοκίνητό του μπροστά στο σπίτι του. 

Ο 93χρονος ομολόγησε το  έγκλημά του και φέρεται να είναι αμετανόητος, όπως μετέδωσε το Μega. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του έβριζε, φώναζε και μάλιστα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «καλά του έκανα».

Τήνος: Ο 93χρονος συνεχώς προκαλούσε καβγάδες και επεισόδια

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εδώ και χρόνια ο 93χρονος προκαλούσε διάφορα επεισόδια με τον 50χρονο αγιογράφο. Ισχυριζόταν ότι του είχε χαλάσει τον ηλιακό θερμοσίφωνα, ότι του είχε κάνει ζημιά στην πόρτα του σπιτιού του, ότι καλώδια κρέμονταν στην οικοδομή ή ότι είχε βάλει παράνομα κεραία στην ταράτσα. Είχε φτάσει σε σημείο μέχρι και να κατηγορήσει το θύμα ότι είχε δηλητηριάσει το πηγάδι του. 

Τήνος δολοφονία

Το σημείο του εγκλήματος στην Τήνο

Στο παρελθόν ο δράστης είχε καταδικαστεί για απόπειρα σωματικών βλαβών σε βάρος του 50χρονου, καθώς είχε αποπειραθεί να τον χτυπήσει με μία ξύλινη μαγκούρα. Τότε η μήνυση που υπέβαλε ο αγιογράφος δικάστηκε και επιβλήθηκε ποινή με ανασταλτικό χαρακτήρα στον υπερήλικα, ο οποίος είχε κι αυτός από την πλευρά του μηνύσει δύο φορές το θύμα του.

Το πιθανότερο πάντως είναι ότι ο 93χρονος, λόγω της ηλικίας του, δε θα μπει φυλακή. 

Ο άτυχος 50χρονος είχε δύο παιδιά, ενώ πρόσφατα είχε χάσει τον αδελφό του από καρκίνο, αλλά και τον πατέρα του. 

Το μεσημέρι της Κυριακής ο 50χρονος αγιογράφος βγήκε από το σπίτι του και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του. Ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο μπαλκόνι του και από εκεί άρχισε να λογομαχεί με το θύμα για τη θέση, όπου είχε παρκάρει, αλλά και για άλλες διαφορές που είχαν στο παρελθόν για ασήμαντα θέματα. 

Στη συνέχεια ο 93χρονος πήρε την καραμπίνα του, βρήκε από το σπίτι του, έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου με το κοντάκι του όπλου και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον άτυχο άνδρα. Ο 50χρονος έφερε τραύματα από σκάγια στην κροταφική περιοχή του κεφαλιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top