Τήνος: Για μία θέση πάρκινγκ σκότωσε τον γείτονά του ο ηλικιωμένος

Πατέρας δύο παιδιών ο αγιογράφος που δολοφονήθηκε 

Τρόμο προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για το νέο έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Τήνο, όταν ένας ηλικιωμένος πυροβόλησε 52χρονο αγιογράφο. Φαίνεται πως το φονικό έγινε για μία θέση πάρκινγκ!

Έγκλημα στην Τήνο: 90χρονος δολοφόνησε εν ψυχρώ 52χρονο αγιογράφο

Ο 90χρονος δράστης σκότωσε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα στην περιοχή Μανέλα του νησιού των Κυκλάδων. Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ο υπερήλικας προέβη στην αποτρόπαια πράξη γιατί… ο 52χρονος είχε παρκάρει μπροστά από το σπίτι του. 

Το θύμα είναι ο διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας της Τήνου και έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον άνθρωπο που τον σκότωσε. Οι δύο τους δεν είχαν καλές σχέσεις, καθώς συχνά ο ηλικιωμένος παραπονιόταν για ασήμαντα ζητήματα, όπως τον ηλιακό θερμοσίφωνα, καλώδια κλπ.

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία στην Τήνο/ Φωτογραφία: tinostoday.gr

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία στην Τήνο/ Φωτογραφία: tinostoday.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε τον 52χρονο, την ώρα που εκείνος ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, εξαιτίας μιας θέσης δημόσιου πάρκινγκ.

Γίνονταν έργα στο πεζοδρόμιο που υπάρχει μπροστά από το σπίτι και ο δράστης είχε βγει έξω και φώναζε. Το θύμα βγήκε από το σπίτι του με σκοπό να μπει στο αυτοκίνητο, ενώ ο δράστης βρισκόταν στο μπαλκόνι.

Οι δύο άνδρες άρχισαν να τσακώνονται και τότε ο 90χρονος κατέβηκε κάτω, έσπασε με το όπλο του το τζαμί του αυτοκινήτου και πυροβόλησε τον αγιογράφο τουλάχιστον δύο φορές.

Κάτοικοι του νησιού αναφέρουν πως ο δράστης δεν έχει σώας τας φρένας, ωστόσο κανείς δεν πίστευε ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο.

Φωτογραφία από το σημείο του φονικού/Tinostoday

Παλιότερα, ο ηλικιωμένος είχε κάνει μήνυση στον γείτονά του ότι του δηλητηρίασε το πηγάδι και μήνυση για αυτοδικία επειδή είχε τοποθετήσει κεραία στην ταράτσα.

Αντίστοιχα, ο 52χρονος είχε κάνει μήνυση στον δράστη για απόπειρα σωματικών βλαβών καθώς είχε προσπαθήσει να τον χτυπήσει με τη μαγκούρα του. Μάλιστα, ο 90χρονος είχε καταδικαστεί για αυτή του την πράξη. 

Τήνος: Πατέρας δύο παιδιών ο αγιογράφος που δολοφονήθηκε 

Ο άτυχος αγιογράφος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ πριν από λίγο καιρό είχα χάσει τον αδερφό του από καρκίνο. 

Ο πατέρας του ήταν διευθυντής της σχολής Αγιογραφίας της Τήνου και μετά τον θάνατό του, πήρε την θέση του, πριν από περίπου έναν χρόνο. 

Οι κάτοικοι του νησιού μιλούν για έναν ήσυχο και καλλιεργημένο άνθρωπο, ενώ δηλώνουν συγκλονισμένοι από το έγκλημα. 

Η ΕΛΑΣ εντόπισε τον δράστη και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Τήνου όπου και ομολόγησε. Σύμφωνα με το cyclades24, στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη σήμερα (10 Απριλίου 2022) στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ένας 90χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι σε δημοτική οδό της Χώρας Τήνου, ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 52χρονο ημεδαπό άνδρα έπειτα από μεταξύ τους λογομαχία για προσωπικές διάφορες.

Στο σημείο του περιστατικού μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και βρήκαν στην κατοχή του το όπλο που χρησιμοποίησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top